Les rutes turístiques “Descobreix Alcoi” tornen un any més amb la promesa de conéixer tots els racons de la ciutat

Els quatre dissabtes de febrer acolliran les primeres rutes per descobrir Alcoi, en aquest cas per mediació de les Festes de Moros i Cristians.

Publicitat

Els quatre dissabtes de febrer acolliran les primeres rutes per descobrir Alcoi, en aquest cas per mediació de les Festes de Moros i Cristians. En aquests recorreguts es podrà participar també els dissabtes de març i abril; els dissabtes de maig però, serà el torn de “Descobreix Alcoi en Temps de Guerra”.

Per a juny, aprofitant el bon oratge, s’han planificat les rutes pel cementeri (“Descobreix Alcoi la Ciutat Adormida”), les quals donaran pas a les rutes per donar a conéixer el vessant modernista alcoià, tot de cara a la II Fira Modernista d’Alcoi. Quant als dissabtes de desembre, la gent interessada tindrà l’oportunitat de descobrir la ciutat de la mà del Tirisiti.

PublicitatRovira  

Tot açò pel que fa a les rutes organitzades per la regidoria de Turisme, no obstant això, com la pròpia edil Lorena Zamorano assegura, “aquest any, com l’anterior, s’ha unificat l’oferta de les diferents regidories, tenint en compte la bona resposta d’anteriors experiències”.

Així doncs també s’han repartit durant l’any les rutes d’albirament d’aus (birdwatching) a la Serra de Mariola i la Font Roja, organitzades per l’àrea de Medi Ambient; o les tradicionals “10 excursions voltant Alcoi”, organitzades pel Museu Arqueològic i el CAEHA.

PublicitatJuega Limpio Orihuela