domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ryanair confirma a Moliner que estudiarà l’ampliació de vols i destinacions en complir Castelló les previsions més optimistes

Javier Moliner s’ha reunit aquest matí amb el principal responsable de Ryanair a Espanya per a estudiar la incorporació de noves rutes i més freqüències de la companyia irlandesa amb destinació a la província de Castelló. La principal companyia de vols europea ha confirmat al president del Govern Provincial que són optimistes de cara a la nova campanya després que s’hagen complit les millors previsions després de complir-se els quatre primers mesos de vols regulars en l’aeroport de Castelló.

Aquesta ha sigut la principal conclusió després de la trobada que ha mantingut Moliner aquest matí a primera hora amb el director de Màrqueting i Vendes de Ryanair per a Espanya i Portugal, José Espartero, i el director de Màrqueting del grup Lavalin, Jean Luc Magan. La cita s’ha produït en el stand que la Diputació de Castelló té en Fitur i on aquesta setmana Moliner i el vicepresident de Turisme, Andrés Martínez, tenen programada una intensa agenda de treball.[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Moliner: “Tots som optimistes de cara a obrir noves destinacions i per a açò treballarem conjuntament en accions promocionals”[/pullquote]

“Hem mantingut la primera de les reunions de treball en Fitur amb Ryanair per a fer balanç d’aquests primers mesos d’activitat en l’Aeroport de Castelló, que segons confirma l’empresa està sent una destinació amb una ocupació quasi plena dels avions que arriben des de Bristol i des de Londres. Aquestes xifres, que compleixen les millors expectatives previstes, ens obrin les portes a ser optimistes de cara el futur, a poder obrir destinacions noves i a treballar de forma conjunta en una acció promocional que ens permeta captar viatgers per a la nostra província amb la fi que s’òbriga Castelló al món a través del seu aeroport”, ha assegurat el president del Govern Provincial.

Més del 90% d’ocupació els quatre primers mesos
Espartero ha confirmat en la reunió que estan en xifres d’ocupació lleugerament superiors al 90%, amb més de 60.000 passatgers, i que aquesta és la millor prova que no es van equivocar en apostar per Castelló per a l’expansió de nous vols de Ryanair. Així, ha explicat que els vols de Bristol es recuperaran a la primavera, tal com estava previst, i que al final de l’actual campanya –que finalitza al març- tenen previst analitzar noves opcions de línies per a la companyia en tota Europa, entre les quals Castelló té moltes opcions de ser un de les destinacions que potencien.

Açò és possible, a més, pel fet que s’estan incorporant 40 nous avions a la flota de Ryanair. No obstant açò, en unes setmanes està previst que hi haja una nova trobada en el qual estaran tant Ryanair com Lavalin per a concretar aquesta possibilitat.

Últimas noticias

Contenido relacionado