Saavedra subratlla que el vot a Unides Podem “evitarà l’augment de l’extrema dreta”

Silvia Peris, ha sostingut que Unides Podem és l'única opció que "garanteix polítiques socials".

Publicitat

Unides Podem ha celebrat el tancament de campanya a la seu de la Morada amb la presència de les candidates, Marisa Saavedra, Silvia Peris i Vicent Manel Barrachina, este últim pel Senat. També han assistit un nodrit grup de simpatitzants, entre d’altres, el secretari local i portaveu a l’Ajuntament de Castelló, i la diputada autonòmica, Irene Gómez.

La número u de la candidatura d’Unides Podem per Castelló, Marisa Saavedra, ha subratllat que el vot a Unides Podem assegura “les polítiques a favor de la gent i evita que augmente l’extrema dreta”.

PublicitatRovira  

Saavedra afirma que té “bones sensacions” respecte al 10N i considera que la coalició mantindrà la seua acta de representació al Congrés. “Molta gent progressista ens demana que hi haja una Unides Podem forta, perquè pensen que aconseguirem canviar les seves condicions de vida”, ha ressaltat.

La candidata ha destacat que Unides Podem ha realitzat a Castelló una campanya “enganxada a la gent, als col·lectius de discapacitats i a les associacions de camp”. Ha afegit que la ciutadania li ha traslladat les seues “preocupacions i desitjos” per un “govern que es preocupe per la gent”.

Per la seua banda, la número dos de la candidatura, Silvia Peris, ha sostingut que Unides Podem és l’única opció que “garanteix polítiques socials” i ha apostat per implementar a Madrid les coalicions d’esquerres com el Botànic II o l’Acord de Fadrell.

Peris recorda que Unides Podem impulsarà mesures per revertir la despoblació als pobles de l’interior de Castelló, així com per donar la volta a les retallades en sanitat, educació o transport. També ha instat a millorar la línia de Rodalia entre València i Castelló.

PublicitatJuega Limpio Orihuela