Sabrina Aparicio Campos és nomenada Reina de les Festes de Benifaió 2018

La reina 2018 va agrair a tots els assistents en el seu acte de nomenament “el fet de començar ja a compartir junts este important any”.

El saló d’actes del Consell Agrari Municipal de Benifaió va acollir divendres passat el nomenament oficial de la jove Sabrina Aparicio Campos com a Reina de les Festes 2018.

L’alcaldessa de Benifaió Marta Ortiz i la regidora de festes Júlia Manuel van fer lliurament a Sabrina del pergamí que l’acredita com a nova representant de les festes patronals que tindran lloc durant el mes d’agost en honor a Santa Bàrbara.

En l’acte va estar present la reina eixint Ana Boiza Araque qui encara té un últim acte, la imposició de la corona i la banda a la seua successora que està previst celebrar-se el divendres 3 d’agost com a jornada que donarà el punt i eixida a les festes 2018.

L’alcaldessa va anunciar en la seua intervenció que amb este nomenament “comencem ja el compte enrere cap a unes festes que s’estan treballant amb gran il·lusió des de la regidoria de l’àrea en un any important per a este càrrec de Reina en complir-se el 50 aniversari des del seu inici i amb diversos actes programats ja per celebrar esta efemèride”.

La reina 2018 va agrair a tots els assistents en el seu acte de nomenament “el fet de començar ja a compartir junts este important any”.