Safont veu complicat garantir les mesures de seguretat en l’Arenal Sound

L'alcaldessa de Borriana té previst parlar este divendres amb els responsables del 'macrofestival' d'estiu per transmetre'ls la seua opinió respecte a la celebració de l'esdeveniment tot i haver recordat que la decisió final "no és competència municipal".

La incògnita de la celebració del festival Arenal Sound sembla que podria desvetllar-se d’ací a poc temps. De fet, este divendres, després que fa només 48 hores l’organització de l’esdeveniment fera circular un document on explicava que estaven a l’espera de què es comunicaren les autoritats sanitàries si podia celebrar-se, l’alcaldessa de Borriana ha admés que veu complicat “que es puguen garantir les mesures de seguretat”.

Document difós per l’organització de l’arenal Sound

Maria José Safont ha recordat que la decisió “no és competència municipal” però que donat la concentració de persones que es donen cita i que “les coses van un poc més lentes del que ens agradaria”, considera que probablement acabarà en suspensió.

La primera edil ha explicat que té previst hui parlar sobre el tema amb diferents persones i que una altra de les qüestions és que caldria “definir molt bé de qui serien les competències per garantir unes mesures molt complicades en estes circumstàncies”.

De moment, les úniques informacions confirmades són les que feien referència a les condicions en què es quedarien els ‘sounders’ que ja han comprat els seus abonaments pel que fa a l’import pagat i que podrien emparar-lo per l’Arenal Sound 2021, tal com explicava el comunicat difós que deixa clar que la decisió serà “de les autoritats competents”.CatalanSpanish