Safont reivindica a la Diputació més infraestructures esportives i inversions per a les instal·lacions de Borriana

La diputada provincial d'Esports acompanyada de l'alcaldessa de Borriana i del regidor d'Esports han mantingut una reunió de treball i han visitat les principals instal·lacions esportives de la ciutat.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha reivindicat davant la diputada provincial d’Esports, Tania Baños, l’escassesa d’infraestructures esportives que té en estos moments el municipi, a més de les intervencions necessàries i urgents per a l’adequació de moltes de les instal·lacions actuals.

La diputada provincial d’Esports acompanyada de l’alcaldessa de Borriana, el regidor d’Esports, Vicent Aparisi, i el tècnic del Servei Municipal d’Esports (SME), José Socarrades, han mantingut una reunió de treball i han visitat les principals instal·lacions esportives de la ciutat, que ha servit perquè la mateixa diputada veja de primera mà la situació i l’estat de les infraestructures.

Sobre este tema, Maria Josep Safont i Vicent Aparisi han traslladat a Tania Baños, la necessitat d’immediatesa en l’adequació de moltes instal·lacions esportives, entre les quals està el velòdrom municipal, una infraestructura quasi inexistent a tota la província, “en este moment molt demandats pel ressorgir del ciclisme, i la pista d’atletisme que necessita “una ràpida reparació”. Aparisi ha calculat en 50.000 euros i 400.000 euros respectivament la renovació de les dos infraestructures.

Així mateix, entre les reclamacions de noves instal·lacions, els representants municipals s’han referit a un poliesportiu més, “pel fet que en tenim un en mal estat, i un camp de futbol nou” i, també, “els tan demandats frontons i instal·lacions per a la pràctica d’esports de raqueta i pilota a mà”.

La diputada ha manifestat el seu interés i que tindrà en compte “la importància de la gestió intercomarcal en l’esport base a Borriana a través del seu pla estratègic PATI”, i ha reconegut que Borriana des de fa molt temps és un municipi “compromés amb l’activitat física i l’esport com a ferramenta educativa de millora de la salut dels xiquets, les xiquetes, la joventut i la seua ciutadania, buscant una filosofia de l’esport saludable”, i així ho traslladarà al president de la Diputació, Josep Martí.

CatalàEspañol