12.3 C
Valencia

Sagredo redueix el Govern de Paterna a 4 grans àrees i manté Indústria, Empreses i Universitat

Juan Antonio Sagredo destaca que “és una estructura de govern continuista que trepitjarà l'accelerador de Paterna”.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El nou equip de govern municipal de Paterna s’estructura en 4 grans àrees: Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica; Cultura de l’Esforç i Modernització; Presidència, i finalment, Protecció a les Persones, Participació i Ocupació.

Així ho ha anunciat hui l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo després de signar el decret pel qual delega les diferents regidories entre els 12 edils socialistes que, al costat d’ell, passen a conformar l’Executiu paternero.

Sagredo, a més de la PRESIDÈNCIA-ALCALDIA del consistori, manté les competències d’Indústria, Empreses i Universitat i torna a confiar en Paqui Periche el CÀRREC DE PORTAVEU del Govern, que també ostentarà Transparència i Promoció del valencià.
Núria Campos, nomenada Tinent Alcalde, dirigirà l’àrea de SEGURETAT, MOBILITAT I TRANSICIÓ ECOLÒGICA, de la qual dependrà l’acabada de crear Regidoria de Benestar Animal, Serveis i Neteja, a càrrec de la regidora Mercedes Navarro.

Per part seua, el Tinent Alcalde José Manuel Mora s’encarregarà de l’Àrea de CULTURA DE L’ESFORÇ I MODERNITZACIÓ, delegant en el regidor David Fortea la Regidoria d’Atenció a la Infància i Educació i en Lucas Jodar la Regidoria de Smart City i Atenció a la Ciutadania.
Així mateix, l’Alcalde ha assignat a la Tinent Alcalde Eva Pérez l’Àrea de PRESIDÈNCIA, amb competències a Urbanisme, Planejament i Contractació i amb delegacions especials Teresa Espinosa, que estarà al capdavant de la Regidoria de Turisme, Cultura i Festes i en Roberto Usina, que serà el regidor de Recursos per a la Ciutadania i Joventut.

- Publicitat -

Finalment, l’Àrea de PROTECCIÓ A les PERSONES, PARTICIPACIÓ I OCUPACIÓ serà assumida pel Tinent Alcalde Julio Fernández, de la qual dependrà la Regidoria d’Inclusió Social i Polítiques d’Igualtat, a càrrec d’Isabel Segura i la Regidoria de Recursos Humans i Comerç de proximitat, de la qual s’encarregarà Fernando Carrión.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,613FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià