19.3 C
Valencia

Sagunt a Escena estrena ‘InCovidsació en Do Major’ de Sol Picó al teatre Romà

Serà el dimecres 5 d'agost a les 22.30 hores

- Publicitat -AVL

Sagunt a Escena, el festival de l’Institut Valencià de Cultura, comença les actuacions al teatre Romà amb un espectacle inèdit que s’estrena amb caràcter absolut. Es tracta de l’obra ‘InCovidsació en Do Major’, un espectacle creat per Sol Picó amb Jesús Salvador ‘Chapi’.

Després de la sinergia que es va establir en el seu últim treball, la producció de l’IVC ‘Animal de séquia’, la ballarina Sol Picó i Jesús Salvador ‘Chapi’ s’uneixen de nou per a crear ‘InCovidsació en Do Major’ un espectacle de dansa en què la improvisació, la repetició, el minimalisme i el concepte víric de la situació actual, així com la tendresa amb els nostres majors, el retrobament amb els nostres éssers més estimats i el desig de normalitzar d’alguna manera les relacions socials reten un homenatge a la societat en general. A més, l’espectacle compta amb la col·laboració especial de Carles Dénia.

Conformen la banda sonora peces del mateix J. S. Chapi, Steve Reich, T. Riley, M. Berbis i Carles Dénia. Quant als intèrprets, són Lorenza di Calogero, Alba Cerdeiriña Romero, Albert García Saurí, Rocío Gisbert Valor, Irene Maestre Serrano, Luis Martínez Gea, Ruben Peinado Tomás, Alicia Reig Jover i Sol Picó.

Els músics de l’Ensemble d’Arts són Carlos Apellániz en el piano, Rubén de la Rosa en la trompeta, Jenny Guerra en la viola, Miguel Berbis en l’electrònica i Carles Salvador en la percussió amb la col·laboració especial de Carles Dénia en la veu i la guitarra.

Coreògrafa i ballarina resident a Barcelona, Sol Picó coneix la dansa clàssica, l’espanyola i la contemporània, tres disciplines que es poden sentir en el seu treball coreogràfic, encara que emmarcades en l’expressió més contemporània de la dansa. Va formar la seua pròpia companyia el 1993 amb la qual ha desenvolupat el seu segell personalíssim.

Ha fet incursions al món del teatre i de l’audiovisual i té nombrosos premis Max pels seus treballs, a més de ser Premi Nacional de Dansa de la Generalitat de Catalunya el 2004 i Premi Nacional de Dansa el 2016, atorgat pel Ministeri de Cultura.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,627FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià