Detingut un home que atracava a repartidors de menjar a Sagunt

Els intimidava amb un ganivet i utilitzava un passamuntanyes per a ocultar els seus rostres

lloguers
Publicitat

Agents de la Policia Nacional han detingut a Sagunt a un home de 34 anys, d’origen marroquí, com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència i intimidació comesos amb un ganivet el mes de desembre en una zona de Sagunt, a repartidors de menjar, una vegada entregat de la comanda. Amb el rostre després d’un passamuntanyes, pel que sembla els intimidava amb un ganivet i s’apoderava dels telèfons mòbils i els diners. El total de diners sostrets ascendia a uns 400 euros.

Les investigacions es van iniciar el mes de desembre en tindre coneixement els policies que s’estaven produint una sèrie de robatoris amb violència i intimidació en un barri de Sagunt a repartidors de menjar, una vegada havien entregat la comanda.

PublicitatRovira  

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que els robatoris eren comesos per un home, que ocultava el seu rostre amb un passamuntanyes i que pel que sembla després d’intimidar amb un ganivet als repartidors de menjar s’apoderava dels telèfons mòbils i dels diners.

Continuant amb les investigacions, els policies van esbrinar que un home de característiques físiques similars, venia un telèfon mòbil semblança a un dels sostrets.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar la identitat del sospitós que es va presentar en dependències policials on va ser detingut com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència i intimidació.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela