12 C
Valencia

Sagunt augmenta un 71% el pressupost d’ajuda al foment de l’agermanament

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Sagunt ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions en matèria de Foment de l’Agermanament per a 2017. Enguany el departament d’Agermanament ha fet un esforç i el pressupost de la convocatòria ha passat dels 7.000 euros de l’any passat a 12.000 euros, un augment del 71,42%.

El termini de presentació de sol·licituds comença avui i acabarà el 19 de maig de 2017. L’objecte i finalitat de la concessió de les subvencions és la realització d’activitats d’interès públic per part d’entitats sense ànim de lucre de la ciutat i centres educatius en les ciutats agermanades amb Sagunt.

“Amb esta convocatòria hem fet un esforç important per a destinar més recursos a este tipus d’iniciatives. L’objectiu d’estes ajudes és establir llaços amb les ciutats agermanades amb Sagunt que ens unisquen, amb un esperit d’igualtat i de reciprocitat, per a afavorir el contacte entre persones, l’intercanvi de les idees, de les tècniques, dels productes, com un instrument de cultura popular i de formació cívica internacional”, ha declarat la regidora d’Agermanament, Natalia Antonino.

També es busca fomentar la cooperació entre entitats i associacions de les diferents ciutats agermanades per a promoure projectes en benefici mutu que permeten relacions estables en el temps i la reproducció de nous projectes de col·laboració entre ambdues ciutats. Els programes d’esta línia única s’han de concretar en projectes que es realitzen en les ciutats agermanades amb Sagunt.

- Publicitat -

No estan inclosos els projectes o activitats d’acolliment a Sagunt dels projectes o iniciatives d’entitats o associacions de les ciutats agermanades, les quals es preveu que ja tenen suport econòmic en les seues ciutats d’origen. Tampoc els projectes que tinguen solament finalitat turística o d’iniciativa unilateral sense col·laboració d’entitats de la ciutat agermanada de destinació. Estan expressament exclosos els projectes o activitats que siguen susceptibles d’acollir-se a altres línies de subvenció municipal.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,333FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Alcora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Onda estrena ‘oficialment’ Nadal amb l’encesa de llums

Dos óssos gegants han acompanyat l'alcaldessa i la regidora de festes en la màgia de l'inici d'unes celebracions que ofereixen una àmplia programació virtual i presencial amb més d'una vintena d'actes.

SAÓ guanya les eleccions al claustre de l’UJI

És la tercera vegada consecutiva que guanya els comicis electorals universitaris.

Sanitat registra 1.722 nous casos de coronavirus i 13 defuncions

Per províncies els nous casos positius són: 143 a Castelló, 520 a Alacant i 1.059 a València.

Facebook i Instagram eliminaran les ‘fake news’ contra les vacunes de la Covid-19

Algunes de les informacions que no admetran les dues xarxes socials són les afirmacions que les vacunes contenen microxips o les teories conspiratives que s’han demostrat falses, com que s’està utilitzant sense el seu consentiment poblacions específiques per a provar la seguretat de la vacuna.

Investigadores Vila-realenques de batxillerat guanyen un certamen del CSIC

Dues estudiantes de 1r de Batxillerat del Col·legi Santa Maria de Vila-real han aconseguit el 1r premi en el XXXII Congrés Joves investigadors, el més prestigiós d’Espanya a nivell juvenil, organitzat per l'Institut de la Joventut, el Ministeri d'Universitats i el CSIC.
- Advertisement -

: Valencià