Sagunt acull la Segona Jornada de Braçades Solidàries el 20 de gener en la piscina del Poliesportiu Municipal

El 9 de gener, en la piscina d'Internúcleos va tindre lloc la presentació de la Segona Jornada de Braçades Solidàries

La Segona Jornada de Braçades Solidàries va ser presentada ahir en la piscina del Poliesportiu Municipal (Internúcleos) de Sagunt, que acollirà este esdeveniment el 20 de gener de 10 a 14h i està obert a tot el públic. El que es vol aconseguir amb açò és recaptar donatius per a l’ONG Proemaid (Professional EmergencyAid), una ONG que va nàixer del rescat i que es dedica a realitzar missions de rescat aquàtiques.

Proemaid vol traslladar a Espanya el “ProjecteAigua”. Un projecte en el qual es pretén ajudar les persones que tenen por a l’aigua a causa d’alguna experiència traumàtica. Salva Perelló afirma que amb el “ProjecteAigua”, rescaten ànimes.

El voluntari de Proemaid, Salva Perelló, ha declarat que “pensem en la gent, no en nosaltres. Ajudarem la gent que s’està ofegant, però de la mà del govern”.

El regidor d’Esports, Miguel Chover, ha manifestat que“després de l’èxit de la primera edició, volem consolidar este projecte solidari, en el qual desenes de nadadors i nadadores conjuminen la seua generositat en benefici d’aquelles persones que més ho necessiten. En esta segona jornada, la solidaritat a través de l’associació Proemaid, és amb els refugiats i immigrants que es juguen la vida en el mar per a arribar a un món millor on recuperen les seues vides i esperances”.

Per a participar en este esdeveniment caldrà inscriure’s en les piscines municipals de la Casa de la Joventut, del Poliesportiu Municipal (Internúcleos) i Almudàfer.

Publicitat