En marxa el procediment del Casal Jove de Sagunt

Albergarà oficines i aules polivalents per a realitzar activitats.

El Casal Jove de Sagunt ha fet hui un pas més amb l’inici de l’expedient per a adjudicar les obres d’adaptació de l’edifici situat en el número 8 del carrer Romeu. Així ho ha aprovat este matí la Junta de Govern Local. A més, ha aprovat els plecs de prescripcions tècniques i de clàusules administratives. El pressupost de licitació ascendeix a 147.375,81 € (IVA inclòs) i el termini d’execució de les obres és de vint setmanes.

Amb esta iniciativa, l’Ajuntament convertirà l’antiga seu de l’ONCE en edifici per a servicis administratius i aules polivalents del Casal Jove. Este immoble ocupa una parcel·la de 281 m² i una superfície construïda de 370 m² entre la plata baixa i les dos altures existents. Es procedirà a executar obres de lampisteria, sanejament, instal·lació de climatització, ventilació i informàtica, canviar la instal·lació elèctrica, adaptar els lavabos per a minusvàlids, etc.

El delegat de Joventut i Infància, Guillermo Sampedro, ha destacat la importància d’esta inversió: «Per fi hem desbloquejat esta inversió tan important per al nucli de Sagunt i confiem que el Casal Jove puga estar disponible per a l’estiu de 2021, perquè ens permetrà aprofundir en les polítiques d’Infància i Joventut tan positives que estem duent a terme des de l’Equip de Govern i l’Ajuntament en els últims anys, dirigides tant a xiquets i xiquetes com a adolescents».

L’Ajuntament va adquirir este edifici el febrer de 2019 mitjançant una subvenció de la Diputació de València.

CatalanSpanish