Sagunt ha inaugurat el centre cívic del barri d’Els Vents per a diferents associacions

L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i la regidora de Participació Ciutadana, María Giménez, junt a altres regidors de l'Equip de Govern i membres de diferents associacions van inaugurar el local situat en el carrer Vent de Penagall.

541

Ahir, dijous 21 de desembre, l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, la regidora de Participació Ciutadana, María Giménez, així com altres membres de l’Equip de Govern i de diferents associacions locals, com la Federació de Veïns de Sagunt, van inaugurar el centre cívic del barri d’Els Vents, situat en el carrer Vent de Penegall, número 3, en un local municipal.

Aquest local servirà perquè diferents associacions no lucratives, com l’Associació de Veïns Els Vents o DISCAMP, puguen reunir-se, realitzar activitats amb l’acció social i participativa o atendre els associats i els voluntaris.

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, va aprofitar l’ocasió per a recordar “el caràcter municipal del local, que servirà perquè diferents associacions del barri del Port de Sagunt puguen tindre un lloc on organitzar tot tipus d’activitats i va agrair el gran treball que totes elles fan per Sagunt”.

Per la seua banda, la delegada de Participació Ciutadana, Maria Giménez, va recordar la importància d’aquests centres que afavoreixen l’associacionisme en el municipi i, per això, “des del departament de Participació Ciutadana considerem imprescindible continuar oferint espais com aquest que compleixen amb les necessitats bàsiques de les nostres entitats socials”.

La Federació de Veïns de Sagunt, que va organitzar la inauguració, va oferir una exposició de pintures dels veïns de La Forja i un concert a càrrec de l’Associació Cultural Amics de la Guitarra amb el qual es va amenitzar la inauguració.