Detingut un home després de colpejar i amenaçar a la seua dona a Sagunt

També li va punxar les quatre rodes del vehicle i va deixar el pany inutilitzat amb la clau trencada dins

lloguers

Agents de la Policia Nacional han detingut a Sagunt a un home de 29 anys, com a presumpte autor dels delictes de violència de gènere i trencament de condemna després d’amenaçar de mort a la seua dona amb un ganivet en el seu propi domicili, tenint una ordre d’allunyament en vigor sobre ella i els seus fills. També li va punxar les quatre rodes del cotxe i va deixar el pany inutilitzat, amb la clau trencada dins.

Els fets es van produir al voltant de les deu del matí quan un home que tenia una ordre d’allunyament sobre la seua dona va entrar per força a la seua casa i va començar a colpejar-la al cap quan portava al seu fill de 10 mesos als braços, arribant a rebre algun colp. Posteriorment l’home es va dirigir a la cuina i va agafar un ganivet de grans dimensions amb el qual va fer amague d’acoltellar-la, alhora que no deixava d’insultar-la, per a tot seguit, anar-se del domicili, moment en el qual la dona va poder donar avís a la policia.

Els agents van esbrinar que quatre hores abans, al voltant de les sis del matí, l’agressor havia dit diverses vegades per telèfon a la seua dona i en sentir aquesta uns sorolls en el terrat del seu domicili, va traure el cap i el va sorprendre, responent ell amb insults. La dona li va dir que cridaria a la policia, sense arribar-ho a fer.

Els policies des del moment que van tindre coneixement de l’agressió van establir un dispositiu per a la seua localització i detenció, que al saber que estava sent buscat per la Policia, es va presentar voluntàriament en dependències policials on va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de trencament de condemna i violència de gènere.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat