martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Sagunt a Escena comença hui amb “Circant”

El festival Sagunt a Escena comença hui, 18 de juliol, amb un espectacle gratuït dirigit a tots els públics: Circant, un espectacle de circ, música i equilibris de la compañía Cuncurulla patrocinat per Saggas.

L’espectacle començarà a les 20.30 hores en el Centre Cívic del Port de Sagunt i forma part dels quinze espectacles que composen l’Off Romà, dels quals dotze són gratuïts. L’Off  Romà inclou teatre de carrer, teatre gestual, música, dansa, circ i art amb arena en diferents punts de Sagunt.

L’espectacle Circant, amb la cultura mediterrània com a teló de fons, compta amb tres personatges que es necessiten, es rebutgen, s’ajuden i s’uneixen mitjançant el so i la música, ballant entre fronteres reals i imaginàries. El repartiment està compost per Maria Camats, Jaume Declós i Laura Morales.

A part de la pujada al castell, la Glorieta i el Centre Cívic del Port de Sagunt, enguany l’Off Romà dobla espais de programació amb la incorporació de la Casa dels Berenguer, l’Antic Casino del Port de Sagunt i el Centre Cultural Mario Monreal, que tindran una programació en valencià amb les obres Hamlet canalla, Odisseu i El verí del teatre.

La programació en el Teatre Romà de Sagunt s’inaugurarà demà, dimecres 19 de juliol, amb la coproducció del Teatre del Poble Valencià amb la companyia La Dependent titulada De Sukei a Naima, de la dramaturga alcoiana Gemma Miralles, dirigida per Cristina Lügstenmann.

Més de 50 dies plens de propostes compreses en 32 espectacles de teatre, dansa, música i circ. Comença hui dimarts 18 de juliol i finalitzarà el divendres 8 de setembre amb artistes com Sílvia Pérez Cruz, Israel Galván, Aitana Sánchez Gijón, Ernesto Alterio, Carmen Portaceli, Mario Gas, Joan Amèric o Ximo Tébar.

Últimas noticias

Contenido relacionado