Sagunt concedeix la llicència ambiental i la llicència d’edificació per al supermercat Family Cash

Esta construcció generarà entre 80 i 90 llocs de treball directe a Sagunt

La Junta de Govern de Sagunt ha concedit la llicència ambiental i la d’edificació per al supermercat Family Cash en l’Avinguda Arqueòleg Pio Beltrán núm. 6, prop de la zona comercial del poliesportiu municipal (internuclis). L’obra està prevista que comence al març per a obrir les portes al públic entre octubre i novembre. La parcel·la ronda al voltant d’11.000 metres quadrats amb 6.000 per a la botiga i 5.000 per a l’aparcament. La signatura, una empresa familiar d’Ontinyent, compta amb altres 10 botigues a la Comunitat Valenciana.

Des del punt de vista de l’edificació, Pablo Abelleira, regidor d’Urbanisme, ha explicat que “per a l’adjudicació de la llicència de construcció i de la llicència ambiental d’esta nova empresa que s’instal·larà en el nostre municipi calia resoldre els condicionants legals per a la recepció de part de FusiónEsta recepció ve condicionada no solament per a la instal·lació de l’empresa en la qual hi ha hagut que resoldre certes segregacions sinó també per a la reparació dels carrers adjacents i d’algunes parcel·les dotacionals inclosa la parcel·la dotacional esportiva que hi ha prop del poliesportiu. D’esta manera, la part sud de Fusión queda resolta i donem una oportunitat nova perquè este tipus d’empreses s’instal·len en la nostra localitat”.

Segons Guillermo Sampedro, regidor d’Activitats, “a més de la instal·lació de noves empreses i la creació de llocs de treball, una cosa fonamental per a este equip de govern, esta tenda beneficiarà als dos centres comercials en instal·lar-se en el centre d’ells. També es crea una pastilla comercial molt interessant, amb un basar i una tenda de mascotes al costat, que dotarà de més servicis als habitants de Fusión”.

Esta construcció generarà a Sagunt entre 80 i 90 llocs de treball directes. L’Ajuntament li oferirà els servicis del departament de Promoció Econòmica per a la cerca de perfils i preselecció de personal, perquè el màxim de persones possibles de les noves contractacions siguen del municipi.

Publicitat