13.4 C
Valencia

La Delegació d’Aigües de Sagunt col.laborarà amb la investigació de la ‘Operación Flotador’

L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha reunit la Junta de Portaveus per a tractar este assumpte

- Publicitat -AVL

La Delegació d’Aigües de Sagunt ha comunicat que “en relació a les últimes notícies sorgides sobre les suposades investigacions i detencions arran de la Operación Flotador,  ha volgut mostrar el seu posicionament sobre este assumpte.

La delegada d’Aigües, Roser Maestro, ha declarat que “es tracta, suposadament, d’una investigació sobre una sèrie de delictes de naturalesa econòmica que afecten greument la imatge de tota gestió pública, creant una espècie de paraigua que sembla generalitzar-se entre la població”.

“Volem manifestar el nostre més absolut rebuig a estes menyspreables conductes que, en cas de provar-se certes per part de l’àmbit judicial, suposaran la nostra aposta més ferma per personar-nos en el procés, i per descomptat, per oficiar un expedient d’interpretació dels Plecs de l’Adjudicació de l’Aigua fins a les últimes conseqüències”, manifesta Maestro, que afirma que la delegació d’Aigües col·laborarà amb la investigació policial i judicial, “apostant per depurar absolutament i sense fissures totes les responsabilitats que es vegen implicades”.

“Cal recordar que des del primer moment hem mantingut una postura taxativa i fiscalitzadora amb Aigües de Sagunt per part nostra i que es traslladarà a la Comissió especial de l’Aigua per al seu debat i presa de decisions, encara que des de la delegació apostarem per prendre tantes mesures com siguen necessàries per a esclarir l’assumpte”, ha finalitzat la regidora.

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha reunit la Junta de Portaveus per a tractar este assumpte

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha lamentat les notícies aparegudes sobre les detencions ocorregudes este matí: “Des de l’Ajuntament no tenim una comunicació oficial i, per tant, no sabem res dels detalls de l’operació, ni coneixem la causa, ni la identitat de les persones detingudes. Lamentem els fets i demanem que s’aclarisquen al més prompte possible per a la bona imatge de la nostra ciutat. Esperem que tot es resolga de manera positiva per a totes les persones”.

Quico Fernández ha reunit la Junta de Portaveus davant les notícies aparegudes en els mitjans de comunicació. L’alcalde ha explicat que els portaveus presents en la junta també han afirmat que no tenen cap notificació, ni oficial, ni extraoficial.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,791FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló consciència en la protecció dels ecosistemes amb una solta de tortuga a la platja

Un centenar de persones participa en la campanya ambiental celebrada aquest cap de setmana amb motiu del Dia Marítim Mundial

Turisme programa noves visites guiades i teatralitzades per als últims mesos de 2020

L'oferta d'activitats impulsades per a reconéixer Castelló es prolonga després d'un estiu en el qual ha dinamitzat la ciutat

Un accident de cotxe a Corbera deixa 3 ferits, dos d’ells menors

Les tres persones han sigut tralladades a l'Hospital de la Ribera i a la Fe de València.

María José Lloria serà la comissionada d’Atenció Primària i Comunitària del Sistema Valencià de Salut

Lloria és directora d'Infermeria d'Atenció Primària del departament de Salut València - La Fe des de l'any 2014.
- Advertisement -

: Valencià