Detingut un home per 13 robatoris amb força en Sagunt

El sospitós en ser sorprés per un policia va emprendre una veloç fugida a peu pels carrers adjacents

seguretat social
Publicitat

Agents de la Policia Nacional han detingut a Sagunt a un home de 27 anys, d’origen marroquí, com a presumpte autor dels delictes de robatori amb força, atemptat agent de l’autoritat, resistència i desobediència, després de ser sorprés per un agent que va observar com escalava per unes reixes d’un habitatge i accedia a l’interior d’esta.

En eixir i adonar-se de la presència policial va emprendre una veloç fugida a peu pels carrers de la localitat sent interceptat per l’agent, al qual va colpejar durant la detenció que va resultar lesionat. Els agents li van intervindre una camisa de quadres, un capell de llana, un parell de guants, un tornavís i una navalla, entre els efectes més destacables.

PublicitatRovira  

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents d’una sèrie de robatoris amb força per la modalitat de ‘escalo’, que s’havien produït a Sagunt, en els quals un home amb passamuntanyes i camisa de quadres aprofitava per a introduir-se en els habitatges, ja que estes tenien les finestres obertes a causa de les altes temperatures.

En el transcurs d’un dispositiu de vigilància, un dels agents va observar com una persona escalava per les reixes de la finestra d’un habitatge, s’introduïa en ella i després de romandre uns instants eixia.

Immediatament el policia va comunicar a través de la Sala del 091 els fets a la resta d’indicatius, moment en què el sospitós es va adonar de la presència policial, iniciant una fugida a peu pels carrers adjacents.

Sense perdre-ho de vista i després de diversos minuts de carrera, el policia li va donar abast, agarrant-ho del braç i iniciant-se un forcejament entre tots dos, en el qual el sospitós no va parar de colpejar a l’agent. Gràcies a l’arribada d’un altre company ho van reduir i ho van detindre.

En el moment de la detenció l’home portava un capell de llana, una “braga” negra, una camisa de quadres, un parell de guants, un tornavís i una navalla, entre els efectes més destacables.

Finalment, els agents després de realitzar diverses comprovacions ho van detindre com a presumpte autor dels delictes de robatori amb força en les coses, atemptat contra agent de l’autoritat, resistència i desobediència. L’agent va resultar lesionat.

Els agents li consideren el presumpte autor d’altres 13 robatoris amb força per ‘escalo’ en la localitat de Sagunt.

PublicitatJuega Limpio Orihuela