Sagunt implantarà el servei de cita prèvia en les Oficines SAIC

A partir del pròxim dilluns, 17 de juny, l'atenció presencial de les oficines SAIC prioritzarà els usuaris/es que acudisquen amb cita prèvia

118

L’Ajuntament de Sagunt, a través de la regidoria de Règim Interior i la regidoria d’Atenció Ciutadana responsable del SAIC (Servei d’Atenció i Informació Ciutadana), ha dotat les dos oficines SAIC existents actualment d’un sistema de gestió de Cita Prèvia el funcionament de la qual s’inicia dilluns que ve, 17 de juny.

Este nou servici ja està disponible i publicat a través de la pàgina web i la seu electrònica de l’Ajuntament, per la qual cosa ja és possible sol·licitar cita per a realitzar tràmits en les oficines SAIC, tant des del nucli del Port com des del de Sagunt. Este sistema prioritzarà l’atenció de les oficines als usuaris que acudisquen amb cita prèvia i permet regular l’alta afluència de ciutadans que acudixen diàriament a les oficines SAIC.

És important recordar que moltes gestions o tramitacions que requerix la ciutadania també es poden resoldre o iniciar directament a través de la seu electrònica https:\\sede.sagunto.es sense esperes i oberta les 24 hores del dia durant tot l’any. Per a això únicament es requerix que el ciutadà dispose d’un certificat electrònic (signatura digital electrònica) que podrà obtindre gratuïtament en les oficines SAIC.