20.3 C
Valencia

Sagunt inaugura dos instal·lacions d’escalada en el poliesportiu municipal

- Publicitat -AVL
- Publicitat -
  • Durant el matí del passat dissabte es va realitzar una jornada de portes obertes a la Sala Boulder i al Rocòdrom.

El poliesportiu municipal (internuclis) compta, des de dissabte passat, amb dos noves instal·lacions per a la pràctica de l’escalada. La inauguració del Rocòdrom i de la Sala Boulder, va estar acompanyada d’una jornada de portes obertes organitzada pel Club d’Escalada Sargantana en la qual, tant xiquets com adults, van poder gaudir de les instal·lacions amb ajuda dels escaladors experimentats del club. A diferència del Rocòdrom, que és una única paret vertical amb presses per a agafar-se amb arnés i corda, la Sala Boulder és una instal·lació on totes les parets tenen preses i un sòl amb una superfície tova, ja que, com que no hi ha parets tan altes com al Rocòdrom, no cal corda per a assegurar-se.

La jornada es va iniciar a les 11.00 hores a la Sala Boulder, situada al pavelló cobert. L’assistència a este acte va ser més que notable, amb gran quantitat de membres del club, tant adults com xiquets, així com membres de la corporació municipal, entre els quals es trobava el regidor d’Esports, Miguel Chover, i mitjans de premsa locals. La vicepresidenta del Club d’Escalada Sargantana, Carolina Fuertes, va llegir un xicotet discurs on va parlar de la fundació del club i de la seua història. Després es va realitzar una entrega d’obsequis a diversos membres del club, sense els quals no haguera sigut possible la construcció de les instal·lacions.

Més tard, l’acte es va traslladar al Rocòdrom, que està a l’exterior del pavelló. Ací, els membres més experimentats del club van preparar la paret amb gats i cordes perquè els assistents pogueren escalar amb supervisió i seguretat.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Xixona

Segueix-nos

13,322FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Barceló: “Falta concretar si les 10 persones màximes pel Nadal seran d’una o de dos unitats de convivència”

Les declaracions de la consellera de Sanitat en la seua visita d'este dilluns a Castelló deixen enlaire si serà o no possible la reunió per les festes de persones que no convisquen habitualment.

22 milions més d’euros en el pressupost de la Diputació que supera els 168 milions

Reconstruir Castelló, Impulsar, protegir i fer més sostenible la província són els quatre eixos fonamentals en què s'estructuren els comptes pel 2021 que hui s'han presentat.

Turisme presenta a les empreses de restauració de la Comunitat al segell L’Exquisit Mediterrani

Francesc Colomer ha presentat a través d'un seminari web l'esborrany del manual per a adherir a les empreses de restauració al segell L'Exquisit Mediterrani.

Investiguen a una persona per l’enverinament de dos gats a Castelló

S'han localitzat els cadàvers de dos gats, un d'ells tenia propietari.

Peníscola al costat de Labora i Diputació destinen més de 193.000 € a programes d’ocupació

La regidoria de turisme ha destinat 92.000 € en un Pla d'Ocupació Local per a informadors en platges i via pública.
- Advertisement -

: Valencià