Sagunt ofereix 35 places de Policia Local en l’oferta d’ocupació pública de 2019

Les places estan destinades a cobrir els llocs de 28 agents, 5 oficials, un intendent i un comissari.

El Butlletí Oficial de la Província de València (BOP) ha publicat hui l’oferta d’ocupació pública de 2019 de l’Ajuntament de Sagunt a través de la qual s’ofereixen 35 places de Policia Local. Les vacants estan destinades a cobrir la falta de personal que actualment té la Policia Local del municipi, amb una plantilla formada per al voltant de 92 policies. Estes places oferides es distribueixen en 28 agents, 5 oficials, un intendent i un comissari.

Concretament, quant a les places d’agent de policia, 18 seran de torn lliure, mentre que 10 seran per mobilitat, sumant un total de 28. Les cinc places d’oficial es distribueixen en 4 de promoció interna, una de les quals està reservada a interins, i una de mobilitat. En el cas de la plaça d’intendent i la de comissari estan previstes per a promoció interna.

A estes places, tal com va explicar l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, en una roda de premsa el passat mes d’octubre, se sumen les 14 vacants del procés selectiu que es va iniciar l’any passat i que va quedar paralitzat.

" "
CatalanSpanish