20:10 - domingo, 1 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

InicioDeportesSagunt reobri les...

Sagunt reobri les pistes de frontó

El regidor d’Esports, Miguel Chover, ha assistit hui a la reobertura dels frontons i ha explicat que “la remodelació d’este frontó reflecteix la política que estem seguint des de la regidoria d’Esports de, a més de construir allò que és necessari, rehabilitar i posar en ordre totes aquelles infraestructures esportives que estan en ús i que desgraciadament, per falta de manteniment, estaven en un estat lamentable. Una de les instal·lacions que més necessitat tenia era el frontó i hui, afortunadament, podem dir que tornem a estrenar frontons en el poliesportiu municipal, que era el que la gent que practica este esport volia. Per açò, em sent content i orgullós de poder fer estes coses, en benefici de la ciutadania i de l’esport”.

L’obra ha durat una mica més d’un mes i ha tingut un cost de 49.478 €. Els frontons són una de les instal·lacions més antigues del poliesportiu, de principis dels anys 80, i encara que ja han sigut objecte d’algunes reparacions, es necessitava actuar en profunditat per a la seua rehabilitació, ja que el seu estat impedia la pràctica de l’esport i suposava un perill per al mateix frontó, segons informen des de la regidoria d’Esports.

La reparació ha consistit en la retirada de l’esquerdejat en les zones afectades, el cosit de fissures de formigó amb resines, la neteja i pasivat de les armadures, la regeneració d’esquerdejat i col·locació de malla de fibra de vidre, la pintura de tot el frontó i l’aplicació de pont d’unió entre la pintura i l’esquerdejat.

Get notified whenever we post something new!

spot_img

Create a website from scratch

Just drag and drop elements in a page to get started with Newspaper Theme.

Continue reading

Ya suenan las fallas: Las 26 preseleccionadas para fallera mayor y fallera mayor infantil 2024

Descubre a las 26 preseleccionadas para Fallera Mayor de Valencia 2024. Detalles, historias y pasión detrás de cada candidata. ¡Conoce a las futuras representantes!

Valencia presenta escriva.org: Acceso universal a las obras del fundador del Opus Dei

Descubre escriva.org, el portal que ofrece las obras de san Josemaría Escrivá en más de 20 idiomas, optimizado para personas con discapacidad visual.

Los prestigiosos economistas Daniel Lacalle y José Carlos Díez, impartirán clase en el MBA de la Cámara de Comercio de Valencia

El objetivo del máster está orientado a enriquecer aún más la formación de los futuros líderes empresariales, brindándoles una perspectiva práctica y profunda de la economía y de los negocios en el ámbito local e internacional.

Enjoy exclusive access to all of our content

Get an online subscription and you can unlock any article you come across.