La Policia Local de Sagunt intervé en el rescat d’una estudiant americana en el Mont Picaio

Dos agents de la Policia Local de Sagunt bons coneixedors de la zona muntanyenca, juntament amb la Brigada Forestal, van ser els encarregats del descens de la jove

La Policia Local de Sagunt va coordinar ahir un operatiu de rescat amb la Brigada Forestal i els Centres d’Informació i Coordinació d’Urgència (CICU). Al voltant de les dos del migdia, es va rebre un comunicat del 112 informant d’una sol·licitud d’auxili sanitari en el cim del Mont Picaio.

L’objecte de l’operatiu era descendir de la muntanya a una estudiant americana de Washington, acompanyada d’altres estudiants i monitors del col·legi ‘Berklee College of Music’ de València, ja que necessitava assistència mèdica. Estaven situats en la zona de les antenes del Mont Picaio, però com que està molt escarpada, els servicis sanitaris no podien accedir a aquesta.

Finalment, gràcies a l’ajuda de la Brigada Forestal, el CICU i a dos agents de la Policia Local grans coneixedors de la zona muntanyenca, van poder descendir als joves fins al punt de seguretat de la urbanització ‘Los Monasterios’ on esperava un suport vital bàsic que va traslladar a l’estudiant americana a l’hospital de Sagunt, on va quedar en observació amb pronòstic reservat.

Publicitat