Detinguts 4 joves a Sagunt després de robar per força 20 mòbils d’un establiment

El valor total dels terminals robats ascendeix a més de 12.000 euros.

PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han detingut a Sagunt a quatre joves, de 16 i 24 anys, tres d’origen marroquí i un espanyol, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força, després de pel que sembla sostraure 20 terminals d’una botiga de telefonia mòbil de la localitat.

Els fets van ocórrer a principis de desembre en un establiment comercial de Sagunt, en el qual van entrar cinc joves en horari comercial, sobre les onze i mitja del matí i davant la presència d’empleats i clients, van fracturar els mitjans de seguretat de diversos telèfons mòbils, arribant a sostraure 20 terminals, amb un valor total superior a 12.000 euros.

PublicitatRovira  

Els autors van actuar perfectament organitzats, accedint al local amb actitud violenta i desafiadora, intimidant a treballadors i clients. Aquests es van apoderar per força dels mòbils i a continuació van fugir del lloc a la carrera.

La investigació duta a terme per la Policia Nacional ha permés detindre a quatre dels presumptes autors, mentre que continuen les gestions per a localitzar al cinqué implicat. Tots els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial, a excepció del menor d’edat que va ser entregat als seus pares, una vegada informada Fiscalia de Menors.