Sagunt suspén el servici de la zona blava d’aparcament a les vesprades

A partir del pròxim dilluns 25 de gener es podrà aparcar a les vesprades en la zona blava sense necessitat de pagar tiquet.

L’Ajuntament de Sagunt redueix la franja horària del servici de la zona blava d’aparcament, regulada per l’O.R.A, per l’actual crisi sanitària. D’esta manera, a les vesprades es podrà aparcar en esta zona sense necessitat de pagar tiquet.

A conseqüència de l’agreujament de la situació provocada per la covid-19, i davant les últimes mesures excepcionals i restriccions establides esta setmana de tancament de locals comercials a les 18 hores, es considera necessari suspendre este servici en la franja horària de la vesprada.

Per tant, el nou horari queda establit de la següent manera: la zona blava continua vigent en horari de 9 a 14 hores de dilluns a divendres, i de 9 a 13 hores els dissabtes, mentre que a les vesprades es podrà aparcar sense pagar tiquet. Este nou horari, i la suspensió del servici, quedarà establit fins a un altre avís, i entrarà en vigor a partir del pròxim dilluns, 25 de gener.

CatalanSpanish