Sagunt ofereix cinc places de treball dins de l’OOP de 2018

Les places oferides són: dos de tècnics d'administració general, una d’enginyer tècnic industrial, una de tècnic mitjà de topografia i una de tècnic de mobilitat

L’Ajuntament de Sagunt ha aprovat l’Oferta d’Ocupació Pública (OOP) de 2018, tal com recull el DOGV de hui, 16 de gener. En concret, esta OOP contempla un total de 5 places: 4 places torn lliure i una de promoció interna, que de no cobrir-se també passarà a torn lliure.

Les places ofertades, a través de la delegació de Personal, són dos de tècnic/a d’administració general (una de les quals és de promoció interna), una d’enginyer/a tècnic/a industrial, una de tècnic/a mitjà de topografia i una de tècnic/a de mobilitat.

El delegat de Personal, Sergio Moreno, ha declarat que “sent conscient de l’elevada taxa d’interinitat, tant d’este Ajuntament, com de la resta d’administracions públiques, la delegació de Personal ha mostrat la seua aposta ferma per a reduir-la, creant llocs de treball públics i de qualitat, convocant tots els anys l’Oferta d’Ocupació Pública que ens permet la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat”.

Així, ha destacat que estes ofertes d’ocupació han sigut acordades amb la representació sindical de l’Ajuntament. A més, “des de la delegació de Personal, continuem treballant en la reducció de la interinitat amb processos d’estabilització d’ocupació temporal, contemplat en la Llei de PGE i processos de consolidació d’aquells llocs de treball que estan coberts de forma interina des de gener de 2005”, ha indicat el regidor.

Publicitat