sábado, 20 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Sales (PP) exigeix a Marco (PSOE) que “siga reivindicativa davant el Consell per a iniciar les obres del col·legi del Raval”

Els populars recorden que “existeix un acord plenari instant a Puig a dur a terme l’adequació d’un centre que va aprovar administrativament el PP”.

El regidor del Grup Municipal Popular, Vicent Sales, ha exigit avui a l’alcaldessa Amparo Marco que “siga més reivindicativa davant les excuses que està posant el Consell per a demorar l’inici de les obres del nou col·legi del Raval Universitari”.

Sales recorda que “existeix un acord del Ple de l’Ajuntament instant a la Generalitat a escometre les obres d’aquest nou centre educatiu i que consistien en la remodelació i adequació de l’antic edifici del Col·legi Universitari de Castelló”.

L’anterior Consell del Partit Popular va aprovar el Decret per a la creació d’un nou CEIP per al qual el Consell Escolar Municipal va proposar el nom de l’escriptor, mort en el 2004, Vicent Marzà. El regidor popular ha assenyalat que “la nostra previsió era que durant 2015 s’aprovara el projecte de remodelació de les instal·lacions, de manera que les obres es pogueren realitzar com més prompte millor”.

Però segons l’edil popular, “la Generalitat està posant excuses de mal pagador als veïns i dient que necessita sòl dotacional per a construir el col·legi. Fals, perquè es tracta d’una adequació i per tant l’edifici ja està construït sobre un sòl que ja existeix”. Per aquests motius, Vicent Sales assegura que “Puig està enganyant als veïns del Raval Universitari incomplint un compromís del govern valencià amb un projecte vital per a aquest barri a causa de l’important increment demogràfic experimentat en els últims anys”.

Últimas noticias

Contenido relacionado