domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Salort, del Garbí, viatja a l’europeu junior de Grosseto

L’atleta del Club de Córrer el Garbí, Luis Salort viatja avui a la ciutat italiana de Grosseto per a enfrontar-se amb els millors atletes d’Europa en el Campionat d’Europa Junior que es disputarà dijous que ve. Per a Salort, la competició comença el divendres amb les primeres eliminatòries i ja el dissabte viurem juntament amb ell, si tot ha anat com s’espera, la semifinal i la final. Ara mateix, l’atleta morat se situa sisè en la taula de rànquings amb un temps de 13,62 en 110 metres barres, temps que va fer en el Campionat d’Espanya celebrat fa escassos dies a Granollers, encara que havia aconseguit la mínima per a participar en l’Europeu molts mesos abans.

Més de 60 atletes espanyols viatgen igual que Salort feia Itàlia, doncs han sigut convocats per a participar d’aquest Campionat Europeu Sub 20. Amb ells estarà també l’entrenador de Luis Salort i tècnic del Club de Córrer el Garbí, Toni Puig, com a entrenador oficial de la Selecció Espanyola.

I matí a les 21:35 hora espanyola li arriba el moment a Héctor Cabrera que segueix a Londres acompanyat per l’entrenador Juanvi Escolano com a tècnic de la Selecció Espanyola en el Campionat Mundial Paralímpic d’Atletisme 2017. Cabrera participa en llançament de javelina categoria F13 que la componen atletes amb problemes de visió com és el seu cas (encara que el seu nivell de visió és una mica inferior F12). Aquesta és una final directa i participaran un total de 10 atletes entre els quals Héctor Cabrera és l’únic espanyol.

A més, Cabrera compta amb la mínima necessària per a participar també en llançament de pes, prova que es realitzarà el dia 22 de juliol, i en llançament de disc, prova que es durà a terme el dia 23. Encara que en aquestes disciplines competeix un altre espanyol, qui va anar Campió Paralímpic en Rio 2016 Kim López, i Cabrera té difícils opcions en aquestes disciplines.

Últimas noticias

Contenido relacionado