18.1 C
Valencia

200 alumnes d’Alfafar participen en els tallers d’alimentació saludable de la UPCCA

El nou taller de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de l'Ajuntament estava dirigit a l'alumnat d'Infantil dels diferents centres educatius d'Alfafar.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA), ha dut a terme una sèrie de tallers dins del programa preventiu de treball en el cicle d’Infantil sobre la importància d’ingerir fruites i verdures per part dels més xicotets. Els tallers, realitzats en els diferents centres educatius d’Alfafar, han tingut molt bon acolliment per part del professorat i dels xiquets i xiquetes, reforçant d’aquesta manera el treball que el professorat realitza diàriament per al desenvolupament d’hàbits de vida saludable en els més xicotets.

En total han sigut 200 xiquets i xiquetes els qui han aprés a diferenciar entre el que són fruites i el que són verdures, han conegut els beneficis de menjar tots els dies aquests aliments rics en vitamines, minerals i antioxidants, nutrients essencials per al correcte funcionament de l’organisme, així com riques en fibra, aigua i pel seu baix contingut en greixos.També, han tingut l’oportunitat de degustar algunes de les fruites més conegudes i preferides per ells.

El programa es completarà pròximament amb una sessió més en la qual es treballaran hàbits de vida saludables en la infància, com, per exemple, la importància de llavar-se les mans, llavar-se les dents o desdejunar tots els matins per a obtindre l’energia necessària abans d’anar al col·legi. Aquests tallers, que es realitzaran el mes de maig, formen part dels diferents programes i activitats que durà a terme la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de l’Ajuntamentd’Alfafar en tots els nivells educatius, Infantil, Primària, Secundària, Formació Professional i Batxillerat, amb l’objectiu de promoure el desenvolupament d’hàbits d’higiene i alimentació saludables, així com la prevenció en drogodependències, consum de cànnabis o addiccions no tòxiques.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià