22.2 C
Valencia

El Centre de Salut de Benitatxell centralitza els seus serveis a Teulada

Es doblegaran els recursos humans i metges en l'ambulatori de la localitat veïna i s'ampliaran els horaris de 8.00 a 21.30 hores per a les consultes entre setmana i de 9.00 a 21:00h els caps de setmana, a més del servei d'urgències 24 hores.

- Publicitat -AVL

Des d’este dilluns 23 de març, el Centre de Salut del Poble Nou de Benitatxell tanca les seues portes per a traslladar les seues consultes a l’ambulatori de Teulada. Esta mesura de centralització, que respon a directrius del Departament de Salut de Dénia, pretén unir esforços i contenir els possibles contagis.

Així, es doblegaran els recursos humans i metges en el Centre de Salut de la localitat veïna i s’ampliaran també els horaris. Fins ara, el centre de Benitatxell només atenia consultes de 9.00 a 15.00 hores, mentre que a Teulada l’horari serà de 8.00 a 21.30 hores de dilluns a divendres i de 9.00 a 21:00 hores els caps de setmana, a més d’oferir servei d’urgències 24 hores. No obstant això, es recomana contactar per telèfon al 965 73 90 85 abans d’acudir al centre sanitari i davant qualsevol dubte.

Esta vesprada, no obstant això, segueix en peu la donació de sang prevista, que es realitzarà de 13.30 a 20.30 hores amb mesures específiques de protecció. D’altra banda, s’ha habilitat un protocol específic per a les receptes de pacients crònics sense necessitat d’aportar en les farmàcies la fulla de tractaments. Amb l’objectiu d’evitar els desplaçaments als centres de salut per a esta mena de casos, la Conselleria de Sanitat ha posat en marxa un PIN genèric que permetrà la dispensació de totes les noves prescripcions i les ja emeses, i que podrà ser teclejat pel farmacèutic sense necessitat de disposar de la fulla impresa.

La Regidora de Salut del Poble Nou de Benitatxell, Isa Garrido, recorda la situació d’excepcionalitat que estem vivint i demana a la ciutadania que, per a evitar contagis i col·lapses, únicament acudisca als centres mèdics en cas d’urgència o extremada necessitat. “Hem de fer tots un esforç i deixar treballar als professionals mèdics. També és important quedar-se a casa per a no propagar el virus i eixir únicament per a assumptes de primera necessitat. Amb col·laboració i solidaritat, entre tots aconseguirem véncer-lo”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,791FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El Suprem inhabilita a Torra per unanimitat i deixarà de ser president de la Generalitat

Catalunya es prepara per a un escenari incert, ja que Quim Torra s'ha negat a convocar eleccions.

La campanya de fruita d’estiu per als productors de la Comunitat es torna a saldar amb un balanç desastrós

La diferència entre el que percep el llaurador en origen i el que paga el consumidor en botiga és de quasi el 300%.

València té 108 centres escolars amb 148 grups confinats

Pel que fa al total de la Comunitat Valenciana, en la tercera setmana del curs, del 21 al 25 de setembre, les autoritats sanitàries han determinat el confinament de 219 grups de 153 centres educatius.

Xàbia convertirà el far del Cap de Sant Antoni en espai de divulgació mediambiental

L'Ajuntament de Xàbia trau a licitació la redacció del projecte per a convertir el far del Cap de Sant Antoni en espai de divulgació mediambiental.

A Castelló, 23 grups de 16 centres educatius s’han hagut de confinar

Educació informa que a les comarques de la província, el 93,6 % dels 249 centres educatius no tenen cap grup confinat i estan fent classes presencials sense problemes. El percentatge de normalitat és el més alt de la Comunitat Valenciana.
- Advertisement -

: Valencià