18.9 C
Valencia

Salven a un home i dos dones d’avançada edat en l’incendi del seu habitatge de Bétera

La Guàrdia Civil de Bétera ha rescatat a 3 persones d'un incendi provocat de manera involuntària.

- Publicitat -AVL

A les 20.44 hores del dia 20 de Juliol de 2020, els agents de la Guàrdia Civil, pertanyents al Lloc Principal de Bétera, reben avís d’un Guàrdia Civil anara de servei que els informa d’un incendi de grans dimensions en un habitatge de la localitat de Bétera pròxima fins i tot col·legi.

Una vegada en el lloc observen que en un habitatge unifamiliar es troben dos dones cridant en la finestra del primer pis trobant-se l’habitatge embolicat en flames i fum negre.

A fi de conducta a l’auxili de les persones al costat de Policia Local de Bétera es posiciona el vehicle oficial en la base de l’habitatge juntament amb una escala accedint a la mateixa un component de Guàrdia Civil i Policia Local.

Un dels agents tracta de tranquil·litzar a les dones que es troben en un elevat estat de nerviosisme, trobant-se una d’elles, amb nombroses cremades i en estat de xoc.

Davant esta situació els agents decideixen traure a les dos dones per la finestra resultant l’evacuació d’una d’elles més dificultosa per la seua avançada edat, nerviosisme i nombroses cremades.

Al final es coordina la seua extracció i aconsegueixen traure-la per la finestra rebent-la en la zona superior del vehicle oficial un dels agents de Guàrdia Civil i un altre de Policia Local.

Posteriorment s’inicia l’extracció de l’altra dona, la qual presenta símptomes d’intoxicació per fums i marejos, a més de l’elevat estat de nerviosisme però finalment és capaç de descendir per l’escala amb l’ajuda dels agents actuants.

Que una vegada fora de perill les dos dones, els agents ixen de l’habitatge pel mateix lloc mentre augmenta la quantitat de fum en el lloc i explosions a l’interior.

Una vegada fora s’observa en el terrat de la mateixa un home amb una xicoteta mànega tractant d’extingir el foc moment en el qual manifesta una d’elles que és el seu oncle i que viu en l’habitatge contigu però que la mateixa té accés interior a l’immoble que s’esta cremant.

Ràpidament els Guàrdia Civils es dirigeixen a l’interior de l’habitatge juntament amb un dels de Policia Local. Que localitzat este home també es troba amb cremades de caràcter lleu i dificultats respiratòries però es nega a abandonar l’immoble oferint resistència als agents.

Els agents finalment aconsegueixen tranquil·litzar-li i convéncer-li que abandone l’immoble portant-li a la zona de seguretat juntament amb les dos dones auxiliades.

Que es procedeix als primers auxilis amb estes persones subministrant-los gases i sèrum fisiològic cobrint amb mantes a una de les dones i esperant l’arribada dels serveis sanitaris i bombers.

Més tard es personen en el lloc 3 indicatius de bombers sent estos de la localitat de Moncada, localitat de Paterna i de la localitat de L’Eliana.

Que moments després arriben al lloc dos sanitaris de L’Eliana i de Paterna els quals assisteixen a les víctimes en la zona de seguretat.

Les víctimes després de rebre els primers auxilis són remeses a l’Hospital La Fe de València dos dones de 82 i 58 i un home de 69 tots espanyols.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,723FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Una jove ferida després de caure amb el seu cotxe en una séquia de Castelló

Una jove de 22 anys va resultar ferida ahir després de caure amb el seu cotxe a una séquia en Carrerasa de la Gallenca a Castelló.

El món faller de Borriana repetirà anàlisis per a ‘controlar’ els anticossos dels positius COVID

L'inici de la pandèmia va coincidir amb grans actes socials i va deixar un altíssim percentatge d'afectats per la covid per la qual cosa, milers de fallers es van fer les proves i de més 1.500 persones, al voltant de mig miler van resultar positius.

Mor un home en un accident entre un camió i un tractor a Requena

Un camió i un tractor agrícola han protagonitzat un accident que s'ha saldat amb la defunció d'un home de 56 anys.

La Fundació de l’Hospital Provincial de Castelló renova la seua imatge corporativa

La comissió permanent aprova les línies que perfilaran la nova política comunicativa de la institució per a reforçar el seu perfil com a centre de referència científic i biomèdic i millorar la divulgació social

Borriana viurà la vigília de la Mare de Déu de la Mercè d’una manera diferent

La visita a la casa dels Gegants i Cabuts i el concert del Cor Carnevale protagonitzen la festivitat
- Advertisement -

: Valencià