jueves, 20 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Sánchez mostra la seua Executiva amb representació valenciana

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, es donarà hui un bany de masses amb un míting al qual s’espera que assistisquen unes 8.000 persones com a fermall final del 39 Congrés del PSOE en el qual els barons crítics s’han fet a un costat i el líder socialista ha aconseguit imposar una Executiva a la seua mesura.

Els vora 1000 delegats en el 39 Congrés Federal han començat a votar l’Executiva proposta pel secretari general, Pedro Sánchez, en la qual no ha integrat a cap crític, excepte el qual anara el seu adversari en les primàries, el ex lehendakari Patxi López.

Ábalos atrau les mirades dels militants

El valencià José Luis Ábalos, el nou cap de l’aparell de Ferraz, s’ha convertit en un dels estels del congrés federal. Almenys per a la militància. La seua participació en el debat de la moció de censura d’esta setmana en el Congrés ha disparat la seua popularitat entre les bases com el seu grau de coneixement en el panorama nacional. Ábalos serà l’encarregat de les rel·lacions institucionals.

 

Susana Ros serà la veu de Castelló a l’executiva

La castellonenca Susana Ros entrarà a formar part de la nova executiva federal del PSOE de Pedro Sánchez. La socialista de Castelló serà l’encarregada de la lluita contra la violència de génere, Ros formava part de la llista sanchista encapçalada per Pep Lluís Grau a Castelló.

 

L’il·licità Alejandro Soler entra en l’executiva federal del PSOE

L’exalcalde d’Elx i exsecretari general del PSOE en la ciutat, Alejandro Soler, s’integra en l’executiva federal del partit ocupant el càrrec de secretari executiu adjunt de política municipal. Durant els últims mesos Soler ha estat coordinant la plataforma a escala provincial de suport a Pedro Sánchez. Torna així a la primera plana de la política, després que durant l’últim temps estiguera en una segona fila, després de deixar el càrrec d’alcalde i secretari general.

Andrés Perelló serà secretari de Justícia, Llibertats i Nous Drets

Pedro Sánchez proposarà exeurodiputat valencià Andrés Perelló com a secretari de Justícia, Llibertats i Nous Drets en el 39 Congrés Federal d’este cap de setmana, en el qual el líder socialista compta amb una majoria de delegats afins per a traure avant les seues propostes. L’advocat Andrés Perelló, un dels fidels col·laboradors de Pedro Sánchez durant la campanya de primàries que li va permetre tornar a Ferraz, es defineix com un ferm defensor dels drets humans i la cooperació.

Pedro Sánchez fitxa per l’expresident de Change.org

Francisco Polo: l’exdirector de Change.org, fundador de Actuable i activista per la regeneració democràtica i la justícia social serà el responsable de l’àrea de mampreniment, Ciència i Innovació, un departament que el PSOE de Sánchez considera estratègic per al creixement econòmic.

Pep Lluís Grau de “militants en peu Castelló” entra com a membre nat del Comitè Federal

Pep Lluís Grau també ha mostrat el seu agraïment per la confiança posada en ell per ser al màxim òrgan socialistes entre congressos i ha declarat que: “el que s’ha aconseguit és mèrit de tots els socialistes de Castelló que van treballar per aconseguir un canvi en el PSOE liderat per Pedro Sánchez. Un canvi que hem de seguir treballant i aprofundint en la resta de processos de renovació que vénen per davant “.

Entre els 132 membres de la nova Executiva del PSOE també destaca la presència de l’alcalde de Torrent Jesús Ros, l’alcaldessa d’Anna Pilar Sarrión, el professor de la Universitat d’Alacant José Asensi i la portaveu en l’ajuntament d’Alzira Isabel Aguilar.

 

 

Últimas noticias

Contenido relacionado