Sánchez: “La família socialista és la que fa avançar a este país”

Sánchez: “el respecte en l'Exhumació de Franco és la diferència entre la democràcia i la dictadura”.

PublicitatAVL

El president del govern en funcions i candidat del PSOE, Pedro Sánchez ha donat un míting en el pavelló blau d’Elda, acompanyat del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, el ministre de Ciència i Innovació, Pedro Duque, la diputada socialista per Alacant, Patri Blanquer, i diferents alcaldes, entre el qual destaca l’amfitrió, Rubén Alfaro.

Sota el lema #Ahora, Gobierno. Ahora España; i un pavelló abarrotat, que li ha rebut amb aplaudiments i banderes roges ha començat l’acte.

PublicitatRovira  

En primer lloc, ha intervingut, l’alcalde d’Elda, Rubén Alfaro, que ha agraït als veïns del municipi i de la comarca la seua assistència “per a comprometre’s a les pensions, a les igualtats d’oportunitats, a l’avanç i al respecte al medi ambient, i amb el nostre calçat i indústria sabater tan capdavantera i que tanta alegria ens ha donat”.

Un eufòric, Alfaro, ha continuat explicant que “si hi ha algú que sempre ha donat suport a la indústria de les nostres comarques ha sigut el partit socialista, el dic alt i clar”, a més ha afegit que “els que ara tenen solucions per a tots, han robat amb els diners publics i tancat les nostres fabriques per a portar-les a la Xina”.

Així mateix, ha demanat que “ens mobilitzem per a votar el 10-N per a tindre un govern sòlid i potent”.

L’alcalde d’Elda, ha donat pas a Patri Blanquer, que ha cridat a “cridar i mobilitzar-se, ja que és important que demanem a la gent un govern fort i estable, un govern de Pedro Sáchez”.

D’altra banda, Blanquer no s’ha oblidat dels afectats per la DANA i els ha dirigit unes paraules, a més de donar-li “l’enhorabona a la Generalitat i al Govern pel seu gran treball amb els veïns i afectats”.

També s’ha referit a l’exhumació de Franco del ‘Valle de los Caídos’, “tanquem la porta de l’oblit i obrim el vall de l’esperança i el respecte, i l’homenatge a les víctimes de la dictadura”, “no haver complit amb el teu compromís, sí que haguera sigut electoral”.

Després, ha arribat el moment de Pedro Duque, qui s’ha descrit com “més moderat i soc incapaç d’adaptar-me a l’estil que teniu en estes reunions”.

Duque ha puntualitzat que “en el PSOE sol es promet el que realment es pot fer”.

“Els valors de l’educació, innovació, ciència, fan avançar a una societat”, ha ressaltat Ximo Puig.

Puig també ha destacat la importància del calçat a la comarca, el talent i la capacitat; i ha recordat que els anteriors governants pensaven que l’economia era la del ‘pelotazo’, però no es donava suport a la gent de la comarca, que l’han passat molt malament.

A més, el President ha recordat que “cal continuar treballant amb suport del govern d’Espanya i de la Generalitat”, ja que “el discurs de les tres dretes sempre és el mateix, per això quan parlen mai record com és de les tres”.

Per altre costat, ha puntualitzat que “no pot haver-hi democràcia plena, si no hi ha respecte a la memòria a la dignitat de les persones”.

Per a finalitzar, Puig, ha ressaltat que “el govern de Pedro Sánchez ha complit amb els valencians com ningú l’havia fet, perquè defensa els valors universals, el més nostres”.

L’últim a parlar ha sigut el candidat socialista a la presidència del govern d’Espanya, Pedro Sánchez, sota els crits de “President, President”.

Sánchez ha començat fent l’ullet a la Comunitat Valenciana, “dels millors mítings que he donat i gaudit ha sigut ací”.

A més, ha ressaltat que “la família socialista és la que fa avançar a este país”.

El president en funcions ha demanat “un últim esforç per a guanyar amb més contundència en tota la Comunitat i a Espanya, perquè el necessitem, necessitem un govern fort perquè tenim al davant molts reptes importants”.

Exhumació de Franco

Per descomptat, el candidat socialista no s’ha oblidat de l’Exhumació de Franco, “crec que ha sigut la vegada en què el major nombre de persones m’han donat les gràcies de tota la meua vida”, així mateix hi ha afegit que “com a Secretari General del PSOE, vaig sentir un enorme, orgull i emoció sobre l’acte que ahir vam presenciar tots, però com a president un gran orgull d’esta gran victòria, encara que no tots pensen igual”, referint-se als partits de la dreta.

Sánchez ha criticat a alguns dirigents polítics, perquè “em crida l’atenció que molts dirigents polítics diguen que això d’ahir va ser un homenatge d’estat a un dictador. Res més enllà de la realitat, és veritat que es va fer amb respecte, esta és la diferència entre la democràcia i la dictadura, això no vol dir un homenatge”.

A més, ha ressaltat que això d’ahir va ser una gran victòria de la democràcia espanyola, perquè ja no està el dictador descansant amb les víctimes, per això comencem a dignificar la Valle de los Caídos.

Catalunya

Sobre Catalunya, el tema que ha marcat les portades del país, més durant la setmana passada, ha apuntat que “dins de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya hi ha lloc pel diàleg. No pot haver-hi diàleg sense llei, o un dialogue per a no defensar la llei com pretén l’independentisme”.

També ha tingut unes paraules per a Torra, “ara em crida tots els dies, però abans de fer trucades de tarifa interurbana, que ho faça de tarifa urbana, que anomene a aquella Catalunya que no és independentista i que no reconeix perquè no vol obrir un dialogue amb ella”. Hauria de cridar també “als familiars dels policies nacionals ferits pels actes vandàlics de Barcelona”. I, sobretot, “que es desmarque completament de la violència”.

Per a Sánchez, a Catalunya el que hi ha, “és un poble que està sent atacat per una minoria independentista que vol imposar el seu projecte polític a la majoria dels catalans i catalanes”.

“Us imagineu un govern de les tres dretes, realment és el que vol el govern català, ja que, si amb Rajoy va augmentar l’independentisme, amb estos Puigdemont i Torra fan l’ona”.

Líders Polítics

Sánchez ha parlat dels líders dels tres principals partits, en primer lloc, de Pablo Iglesias d’Unides Podem, “vol amagar la crua realitat, ja que ha votat quatre vegades en contra d’un govern d’Espanya del PSOE”. Després ha sigut el moment d’Albert Rivera, de Ciudadanos “va dir que volia ser president del govern per a ficar a tots en la presó, ha donat tantes voltes que no sabem si es presenta a president del Govern o del Tribunal Suprem”. Per a finalitzar, de Pablo Casado del PP, “ara se’ns ha deixat barba, diu que és un home moderat, perquè ja no m’insulta, però això en realitat és ser educat, perquè ser moderat és no pactar amb la ultradreta”.

Bloqueig Espanya

Per a, Pedro Sánchez, la indecisió no saca del bloqueig a Espanya, només es pot solucionar mobilitzant-se i anant a votar”.

Enquestes

Sobre les enquestes, el socialista ha apuntat que “totes ens diuen que guanyarem, però hui tenim el mateix numere de vots que la resta dels partits, per això cal mobilitzar-se en les urnes”.

“A per ells”, ha finalitzat el candidat del PSOE a la presidència del govern d’Espanya.

Publicitat