Pedro Sánchez dona negatiu en coronavirus però farà quarantena fins a la Nit de Nadal

Ara Sánchez haurà de sotmetre's a un seguiment mèdic diari per a avaluar si desenvolupa algun símptoma compatible amb el coronavirus.


Pedro Sánchez ha donat negatiu en la prova de coronavirus que se li ha realitzat hui, però guardarà quarantena fins al pròxim dia 24, segons ha informat la Secretaria d’Estat de Comunicació. El president del Govern va estar este dilluns passat amb el president francés, Emmanuel Macron, a París, on va acudir per a participar en el 60é aniversari de l’OCDE. Este matí l’Elisi ha confirmat que el mandatari gal ha donat positiu en covid-19, la qual cosa ha portat a l’Executiu a activar els protocols sanitaris.

El resultat de la PCR del president era determinant no ja per a la seua agenda, sinó també per a la de la resta de l’Executiu, ja que este mateix dimarts va compartir taula amb ells en la reunió del Consell de Ministres. El president va passar este dimecres, a més, diverses hores parlant des de la tribuna en el Ple del Congrés dels Diputats.

De manera que el seu eventual positiu podria tindre impacte directe en bona part de l’activitat política del país.

Ara, Sánchez haurà de sotmetre’s a un seguiment mèdic diari per a avaluar si, pese al negatiu de hui, desenvolupa algun símptoma compatible amb el coronavirus i, quan estiga pròxim la fi de la quarantena, tornarà a sotmetre’s a una nova PCR.

CatalanSpanish