21.7 C
Valencia

Primeres sancions a Alacant per banyar-se o estar pescant

Algunes de les infraccions sancionades han sigut: pescar, banyar-se, practicar esport i passejar als seus gossos per zones costaneres de les quals no eren residents.

- Publicitat -AVL

El GOIR de la Policia Local d’Alacant ha intervingut al llarg del matí identificant a un grup de persones que es trobaven pescant a la platja de l’Almadrava encara la declaració del nivell 2 d’Emergència i l’anunci de l’Estat d’Alarma per part del President. També han sancionat a un banyista que practicava submarinisme en la zona de la pedrera.

A més s’ha identificat a algunes persones que es trobaven per les zones costaneres passejant als gossos que venien des de barris com el del Pla, i a unes altres que han eixit a realitzar esport, al·legant que el Decret entrava en vigor demà dilluns.

Des de l’Ajuntament d’Alacant el regidor de Seguretat, José Ramón González, ha sol·licitat “la col·laboració de la ciutadania que té el deure cívic de complir amb totes les mesures decretades per a fer front al COVID-19”, i insistia que “l’incompliment o la resistència a les ordres de l’autoritat competent serà sancionat conformement al que es disposa en les lleis”.

Les persones que incomplisquen el Decret d’estat d’alarma s’enfrontaran a multes que van dels 600 als 1.500 euros.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià