Sandra Gómez aconsegueix set escons a València i assegura que la ciutat “tornarà a tindre un Govern progressista”

La candidata socialista destaca que el PSPV ha sigut “el partit que més ha crescut a la ciutat”

Publicitat

El PSPV s’ha quedat com a tercera força política a l’Ajuntament de València després d’aconseguir set escons, dos més que en les eleccions de 2015. Així, Sandra Gómez ha pogut reforçar la posició política dels socialistes a la ciutat de València, encara que no ha superat a Joan Ribó (Compromís), amb qui pactarà de nou en el que ara serà un Govern format sol per estos dos partits després de l’enfonsament de València En Comú, que no ha obtingut cap escó.

Després de conéixer-se els resultats finals, la candidata socialista ha arribat a la plaça de Tapineria acompanyada del seu equip. Allí ha sigut rebuda entre aplaudiments i abraçades. “Vull agrair a tots els valencians i valencianes que han confiat en el PSOE, no us defraudarem. Gràcies a ells i a elles hi haurà un govern progressista a la nostra ciutat”, ha assenyalat durant la seua intervenció.

PublicitatRovira  

Visiblement emocionada, Gómez també ha volgut destacar que el PSPV ha sigut “el partit que més ha crescut a la ciutat”. “Farem que en els pròxims anys guanyem les dones, els barris, els joves i les persones majors. Farem que guanye València“, ha assenyalat.

El suport de Ximo Puig

Minuts després, Ximo Puig feia acte de presència en Tapineria per a mostrar-li el seu suport a Sandra Gómez i per a agrair els vots al PSPV. “Hui s’ha consolidat una posició fonamental, el PSOE després de 30 anys és la força política més important de la Comunitat Valenciana”, ha comentat el president, qui també ha recalcat que la ciutat de València “continuarà tenint un Govern progressista” gràcies “a l’esforç de Sandra”.

“Moltes persones d’aquesta terra estan pendent del que fem nosaltres per a millorar la vida de les persones. Ens comprometem a defensar la llibertat, la igualtat, la fraternitat i la justícia social. Ho defensarem en tots àmbits, des de l’àmbit local fins al europeu“, ha conclòs Puig.

El triomf a Europa

El PSOE ha guanyat les eleccions europees amb un total de vint escons, huit més que el PP, que és la segona força. La valenciana Inmaculada Rodríguez-Piñero, número 5 en eixa llista socialista europea, ha assenyalat que estos resultats demostren “que la socialdemocràcia està més forta que mai gràcies al suport dels espanyols”. “Este és el camí per a aconseguir una Europa més social, més progressista i més avançada. L’important és continuar frenant a l’extrema dreta, com vam fer a Espanya el 28 d’abril”, ha indicat.

PublicitatJuega Limpio Orihuela