5.7 C
Valencia

Més de 40.000 sanitaris rebran una gratificació en reconeixement al treball realitzat durant la pandèmia

La Generalitat Valenciana destina 43 milions d'euros a esta compensació econòmica.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública reconeix el treball realitzat per més de 40.000 professionals sanitaris i sanitàries durant la primera ona de la pandèmia. La Generalitat Valenciana ha destinat a esta compensació, que afecta la major part de la plantilla, 43 milions d’euros, i es beneficiaran d’ella tots aquells treballadors i totes aquelles treballadores que van estar en primera línia en els mesos més durs de la pandèmia.

Són els i les professionals d’unitats de crítics, medicina interna, urgències o atenció primària en totes les seues categories alguns dels grups que percebran la compensació. També ho rebrà tot el personal que va patir el contagi de la COVID-19 o va estar en aïllament, així com els qui, voluntàriament o per necessitats organitzatives, van haver d’enfrontar-se en primera línia al virus.

A estes compensacions s’han oposat els sindicats representatius de la Sanitat valenciana, la pretensió de la qual és que es gratificara també als qui no van estar en primera línia.

Amb este reconeixement, la Comunitat Valenciana se suma a l’esforç econòmic per a agrair l’imprescindible paper que els i les professionals de la Sanitat van realitzar en els pitjors moments de la primera ona.

- Publicitat -

Amb la valenciana són 6 les autonomies que han decidit gratificar l’innegable esforç del sistema sanitari públic i el seu personal. Galícia proposa per als seus sanitaris una gratificació fixa de 250 euros per persona, mentre Castella i Lleó invertirà 20 milions en la compensació. Canàries gratificarà al 50% del personal sanitari amb una “paga” que suposa una despesa d’una mica més de 18 milions. També Andalusia i Catalunya gratificaran al personal sanitari de les seues comunitats autònomes.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,320FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Mor Susana Zamora, regidora de l’Alcúdia de Veo

L'Ajuntament ha comunicat la defunció en un comunicat a través de les xarxes socials.

Aglomeracions en les principals zones comercials del país en el primer cap de setmana ‘nadalenc’ i de compres

Pel centre de ciutats com Madrid, València, Saragossa o Gijón es van succeir durant tota la jornada imatges de carrers replets de persones, on era pràcticament impossible mantenir la distància de seguretat.

El 90% dels residents de El Collet de Benicarló estan contagiats de coronavirus

La residència, de titularitat municipal, està sota vigilància de control sanitari per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Ferit un motorista a Betxí en xocar amb un porc senglar

L'home ha sigut traslladat a l'Hospital de la Plana.

Borriana prorroga fins al 5 de gener l’exposició ‘El campanar: memòria d’una reconstrucció 1942-1945’

El passat dia 10 de novembre es van complir setanta-cinc anys de la col·locació de l'última pedra del campanar de Borriana.
- Advertisement -

: Valencià