Detingut per amenaçar als sanitaris quan visitava a un germà en la UCI de un hospital de València

Va amenaçar als treballadors sanitaris i va tractar d'agredir a un d'ells amb un bolígraf alhora que els deia que era portador del virus del sida.

estafes

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 43 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat a agent de l’autoritat, després d’amenaçar, insultar i tractar d’agredir a tres sanitaris en la UCI d’un hospital de València. L’ara arrestat es trobava visitant al seu germà.

Els fets van ocórrer al migdia d’ahir quan els agents van ser comissionats per la Sala del 091 perquè acudiren a un hospital de València on un home es trobava retingut per vigilants de seguretat ja que havia amenaçat a personal sanitari.

Els policies van acudir immediatament a l’hospital i van esbrinar que l’home havia acudit a visitar al seu germà que es trobava en la UCI i havia començat a rebuscar entre les seues pertinences tractant de portar-se 200€ i diversos efectes, per la qual cosa una mèdic li havia recriminat l’acció. L’home li hauria cridat dient-li que qui es creia que era i que li anava a donar una punyada en la cara, per la qual cosa en escoltar-se crits es van acostar dos infermers demanant-li en un primer moment que deixara de cridar, ja que es trobava en una estada amb pacients de vigilància intensiva.

El sospitós no va cessar i va continuar amenaçant i insultant als sanitaris, alhora que agafava i amenaçava amb clavar-li-ho a un d’ells mentre deia ser portador del virus de la sida, per la qual cosa van acudir vigilants de seguretat que ho van retenir fins a l’arribada dels policies.

Els policies després de les comprovacions oportunes ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat agent d’autoritat.

Es dóna la circumstància que les pertinences del malalt inconscient, són responsabilitat de l’hospital i en cas de lliurar-se a un familiar s’ha de realitzar emplenant un formulari per al seu registre.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat