30.8 C
Valencia

Sanitat alça el tancament del poliesportiu El Canó de Llíria

Les instal·lacions hidràuliques estaven tancades des de setembre per la presència de legionel·la.

- Publicitat -AVL

La Direcció General de Salut Pública ha emés una resolució per la qual revoca la suspensió temporal de l’activitat en el poliesportiu municipal El Canó de Llíria. Els vestidors, lavabos i fonts del recinte estaven tancade des del mes de setembre passat per la presència de legionel·la.

Personal tècnic de la Conselleria va realitzar una inspecció, el passat 24 de gener, en la qual sobre la base de l’observat i la documentació aportada per l’Ajuntament, ha pogut certificar que el sistema hidràulic del poliesportiu ja no presenta cap risc per a la salut.

Des que es va detectar la presència de legionel·la en les instal·lacions, el Consistori de Llíria ha realitzat tres actuacions de neteja i desinfecció sobre la base del Reial decret 865/2003 de 4 juliol de control i prevenció de legionel·losi. De la mateixa manera, va dur a terme una inversió de 16.552 euros en la reparació, adequació i substitució d’elements del sistema hidràulic, que presentava una sèrie de deficiències estructurals.

Estes mesures han servit per a garantir en El Canó totes les condicions higienicosanitàries de seguretat exigibles.

L’Ajuntament recorda que no s’ha produït cap cas de contagi per legionel·la i demana disculpes a les persones usuàries per les molèsties que ha pogut causar el tancament de les instal·lacions durant este període de temps.

Igualment, informa s’han adoptat mesures similars i s’han proposat intervencions de millora en altres recintes esportius municipals, amb la finalitat d’evitar problemes d’este tipus en el futur.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,754FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Trovam, la Fira Valenciana de la Música, sobreviu a l’any COVID

La huitena edició d'esta fira que se celebrarà a Castelló del 11 al 14 de novembre, abordarà les conseqüències de la COVID-19 en la indústria musical i gran part dels debats i les activitats professionals tindran com a objectiu establir camins i línies de recuperació i desenvolupament del ram.

Castelló tindrà un Pla Director per a proveir d’aigua potable a tota la província amb un “canvi de model de gestió”

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha assenyalat en el seu compromís amb la Diputació Provincial per desenvolupar este projecte que s''han acabat "els temps de les obres no planificades o pegats per qüestions partidistes en l'aigua".

Sanitat invertirà 36 milions d’euros en l’ampliació de l’Hospital Marina Baixa

Es tracta d'una superfície construïda de 32.714 m² destinats a serveis assistencials flexibles, eficients i humanitzats.

Els sindicats demanen un protocol perquè en qualsevol aula amb un contagi de coronavirus facen tests a tots els alumnes

CSIF explica que existeix una elevada inquietud entre professionals docents, alumnat i famílies per la falta d'un criteri unificat referent a això.

Alfafar inicia la campanya de recollida d’arròs

La campanya es realitzarà en les 840 hectàrees que conformen la Marjal d'Alfafar.
- Advertisement -

: Valencià