Sanitat autoritza un aforament de 800 persones per als concerts d’Amaral, Martita de Graná i Marlon a Borriana

• Des d'avui es poden aconseguir més entrades per als concerts d'Amaral, Martita de Graná i Marlon de dijous, divendres i dissabte a través de wegow.com

  • L’informe de la Subdirecció General d’Epidemiologia, Vigilància de la Salut i Sanitat Ambiental de data 14 de setembre de 2020 valora la situació epidemiològica al municipi de Borriana com de RISC BAIX per a la celebració d’esdeveniments massius

L’Ajuntament de Borriana ha rebut l’autorització de la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a la realització dels concerts d’Amaral (Eva i Juan), Martita de Graná i Marlon programats pel consistori per als pròxims dies 24, 25 i 26 de setembre.

La resolució, rebuda aquest matí pel consistori, argumenta que l’informe de la Subdirecció General d’Epidemiologia, Vigilància de la Salut i Sanitat Ambiental de data 14 de setembre de 2020, valora la situació epidemiològica en el municipi de Borriana de RISC BAIX per a la celebració d’esdeveniments massius, per la qual cosa la Direcció General de Salut Pública autoritza la realització dels concerts dels dies 24, 25 i 26 de setembre, encara que adverteix que si es produïra un canvi en la situació epidemiològica, aquesta autorització podrà ser revocada.

Amb aquesta autorització, que permet ampliar fins a 800 persones l’aforament dels tres concerts, s’obri novament la venda per a aconseguir més entrades a través de wegow.com. Les portes d’accés al recinte s’obriran a les 19h per a respectar el protocol d’accés segur.

En els concerts de divendres i dissabte, intervindran també dos artistes locals, Patxi Ojana i Tatiana Javaloyes, que actuaran com a teloners de Martita de Graná i Marlon, respectivament.

Cal recordar que el consistori va decidir traslladar el recinte de concerts previst inicialment en el solar del Mercat de la Mar a les pistes d’atletisme del Complex Esportiu Municipal Llombai, amb l’objectiu, segons ha reiterat la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, d’oferir “encara major seguretat i adequar-se al màxim a les mesures sanitàries establides per les autoritats sanitàries”.

A més, ha precisat que en la decisió de canviar la ubicació dels concerts es va considerar que la nova localització “contempla un accés més còmode i el lloc d’aparcament és més adequat per al control del recinte”.

Lluïsa Monferrer ha subratllat que en les decisions respecte a la programació de les activitats “ha prevalgut en tot moment la seguretat sanitària ciutadana i sempre s’han atés les recomanacions de les autoritats sanitàries, apostant per la prudència i per evitar aglomeracions davant la situació actual”. Per això, ha precisat, els concerts programats s’estan celebrant en un espai segur i obert en què és obligatori l’ús de les mascareta i utilitzar el gel alcoholitzat per a desinfectar les mans abans entrar, amb seients separats per una distància de més de 1,5 metres, amb un espai reservat per a persones de mobilitat reduïda i, en definitiva, seguint estrictament les mesures necessàries.

CatalanSpanish