Sanitat comptarà amb Montón com la “millor aliada” per recuperar el temps perdut

El Consell seguirà amb les seues reivindicacions perquè la Comunitat Valenciana recupere el que ha perdut

La nova consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha subratllat aquest dilluns que el seu departament compta amb la “complicitat i el suport” del Ministeri de Sanitat, que la seua titular, Carmen Montón, ha afirmat que serà la “millor aliada” perquè la Comunitat recupere el “temps perdut”.

Així s’ha posat de manifest durant el traspàs de competències de la Conselleria de Sanitat entre l’exconsellera i actual ministra de Sanitat i la nova titular del departament, Ana Barceló, acte al qual també han assistit el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta del Consell, Mònica Oltra.

“En mi teniu una aliada, teniu tot el diàleg i la força per intentar que no solament Espanya, sinó la Comunitat Valenciana recupere tot el temps perdut”, ha destacat Montón després de subratllar el treball en equip que s’ha desenvolupat en la Conselleria en els últims tres anys.

Barceló ha assenyalat després de rebre l'”engruixada cartera” de Sanitat que afronta amb “plena consciència” l'”ardu i complex” treball i ha assenyalat que per a això compten amb la voluntat del Consell i la “complicitat i el suport” del Ministeri.

Per la seua banda, Puig ha destacat que el “moment valencià passa a ser també l’espanyol, el Govern té accent valencià”, i ha indicat que el Consell seguirà amb les seues reivindicacions perquè la Comunitat Valenciana recupere el que ha perdut “després d’estar molts anys discriminada”. EFE

Publicitat