Sanitat adjudica la redacció del projecte per a la construcció del nou Centre de Salut de Malilla

L'import del contracte de Redacció del Projecte Bàsic i d'Execució és de 92.699,78 euros

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat en la plataforma de contractació del sector públic la resolució d’adjudicació de la redacció del projecte per a la construcció del nou Centre de Salut València-Malilla.

El passat mes de desembre es va publicar la licitació la redacció del projecte per a la construcció d’aquest centre de salut pertanyent al Departament de Salut València-Doctor Peset, que substituirà al que actualment existeix en els baixos de la Calle Enginyer Joaquín Benlloch. El centre, que atén 32.000 habitants, es dissenya per a atendre a una població futura de prop de 40.000 persones, detalla el departament que dirigeix Ana Barceló en un comunicat.

L’import del contracte de Redacció del Projecte Bàsic i d’Execució és de 92.699,78 euros. El termini total per a la redacció dels projectes és de 4 mesos en total explicant la fase de projecte bàsic i de projecte d’execució. La superfície construïda estimada del nou centre serà d’uns 3.100 metres quadrats, amb una inversió prevista en l’obra de 3.800.000 euros.

En el nou centre de salut es prestaran els serveis de Medicina de Família, Pediatria, Àrea Maternal i Cirurgia Menor, i incorporarà també una Unitat de Prevenció de Càncer de Mama.

La parcel·la en la qual se’n va a construir el nou centre està situada entre la Carretera de Malilla i el carrer Bernat Descoll i té una superfície de 2.430 metres quadrats. Es preveu l’inici de les obres el març de 2020 i un termini d’execució de 20 mesos, per la qual cosa podria estar finalitzada al novembre de l’any 2021.

Publicitat