30.4 C
Valencia

Sanitat publica la licitació de l’obra del nou Espai Sanitari Roís de Corella

Les obres de construcció del nou espai ascendeixen a més de 18,3 milions d'euros i el seu termini d'execució és de 30 mesos.

- Publicitat -AVL

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat en la plataforma de licitació de l’obra del nou Espai Sanitari Roís de Corella, el pressupost del qual ascendeix a 18.333.988,54 euros (IVA inclòs) i el termini d’execució del qual és de 30 mesos.

Este nou espai sanitari inclourà un centre de salut integrat amb una superfície de 6.935 metres quadrats construïts. El nou centre albergarà un centre d’Atenció Primària amb Punt d’Atenció Continuada (PAC) i unitats de suport (unitat de salut sexual i reproductiva, unitat de conductes addictives i unitat d’odontopediatria).

Així mateix, el centre de salut integrat disposarà d’un centre d’Atenció Especialitzada amb diferents especialitats mèdiques com a atenció a la dona, treball social i cirurgia menor ambulatòria; un centre de rehabilitació integral ambulatòria, d’atenció de dany cerebral adquirit i malalties neurodegeneratives, així com un centre de salut mental amb unitat de salut mental d’adults, unitat de salut mental infantil i hospital de dia de salut mental.

D’altra banda, les noves instal·lacions comptaran amb un centre de salut pública, que tindrà una superfície de 1.696,60 metres quadrats construïts i albergarà una àrea de vigilància de la salut, una àrea de seguretat alimentària i una àrea de promoció de la salut.

En l’última planta de l’edifici destinat a Centre de Salut Pública se situarà l’espai que albergarà la casa del pacient i l’escola de salut. Este espai ocuparà una superfície de 552,02 metres quadrats construïts.

Finalment, el nou espai sanitari disposarà d’un aparcament de 4.331,07 metres quadrats construïts, per a ús del personal sanitari, situat en la planta soterrani, sota els edificis sanitaris, així com d’una zona urbanitzada i enjardinada de 6.438,40 metres quadrats, destinada a parc de la salut.

La superfície destinada a serveis assistencials serà de 9.183,62 metres quadrats construïts, que al costat de la de l’aparcament ocuparan una superfície total de 13.514,69 metres quadrats construïts.

Al voltant de 19.000 habitants

Segons el Pla Funcional, el centre de salut atendrà uns 19.000 habitants que provindran del desglossament de les zones bàsiques 03 i 04 de departament de salut de Gandia (Consultori Auxiliar Beniopa i Consultori Auxiliar Benipeixcar).

Les unitats de suport a l’atenció primària atendran la totalitat de la població de les zones bàsiques 03, 04 i 05 i alliberaran espai en el centre de salut Gandia Corea.

Per part seua, el centre de salut mental es traslladarà des de l’Hospital Francesc de Borja i atendrà la totalitat de la població del departament de salut, igual que el centre de Rehabilitació integral ambulatòria.

En paral·lel a la redacció del projecte, s’ha procedit a la demolició de l’antic hospital Francesc de Borja de Gandia, amb una superfície d’uns 37.000 metres quadrats i un pressupost d’adjudicació d’1.420.540,00 euros (IVA inclòs). L’obra de demolició va començar el febrer de 2019 i l’acta de recepció es va signar el desembre de 2019.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,758FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Els casos de coronavirus augmenten a la Comunitat Valenciana amb 658 positius i 14 morts

Per províncies, la distribució és la següent: 38 a Castelló, 336 a Alacant, 283 a la província de València i 1 cas sense assignar

Sanitat autoritza un aforament de 800 persones per als concerts d’Amaral, Martita de Graná i Marlon a Borriana

• Des d'avui es poden aconseguir més entrades per als concerts d'Amaral, Martita de Graná i Marlon de dijous, divendres i dissabte a través de wegow.com

La Generalitat es compromet a construir la rotonda de la Ratlla del Terme

La Subdirecció General de Mobilitat redactarà el projecte bàsic que servirà per a planificar l'execució de la rotonda. Posteriorment, serà també la Generalitat qui s'encarregarà de la construcció.

Benicàssim continua amb els tractaments contra mosquits en aigua estancada

El consistori actua en les zones on s'ha acumulat aigua i ha proliferat l'aparició de larves

Oberta la preinscripció per a les activitats esportives municipals d’Alcalà-Alcossebre

Es manté l'oferta de classes d'aeròbic, step, pilates, ritmes llatins, taitxí, ioga i manteniment en Alcalà i Alcossebre
- Advertisement -

: Valencià