7.7 C
Valencia
12:33 am - jueves, 9 abril 2020
- Publicitat -Reciplasa

Sanitat publica la licitació de l’obra del nou Espai Sanitari Roís de Corella

- Publicidad -

Les obres de construcció del nou espai ascendeixen a més de 18,3 milions d'euros i el seu termini d'execució és de 30 mesos.

- Publicitat -AVL
- Publicidad -Coronavirus CoronavirusDipCas Coronavirus_CS CoronavirusVLC CoronavirusBor CoronavirusAlcor CoronavirusReciplasa

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat en la plataforma de licitació de l’obra del nou Espai Sanitari Roís de Corella, el pressupost del qual ascendeix a 18.333.988,54 euros (IVA inclòs) i el termini d’execució del qual és de 30 mesos.

Este nou espai sanitari inclourà un centre de salut integrat amb una superfície de 6.935 metres quadrats construïts. El nou centre albergarà un centre d’Atenció Primària amb Punt d’Atenció Continuada (PAC) i unitats de suport (unitat de salut sexual i reproductiva, unitat de conductes addictives i unitat d’odontopediatria).

Així mateix, el centre de salut integrat disposarà d’un centre d’Atenció Especialitzada amb diferents especialitats mèdiques com a atenció a la dona, treball social i cirurgia menor ambulatòria; un centre de rehabilitació integral ambulatòria, d’atenció de dany cerebral adquirit i malalties neurodegeneratives, així com un centre de salut mental amb unitat de salut mental d’adults, unitat de salut mental infantil i hospital de dia de salut mental.

D’altra banda, les noves instal·lacions comptaran amb un centre de salut pública, que tindrà una superfície de 1.696,60 metres quadrats construïts i albergarà una àrea de vigilància de la salut, una àrea de seguretat alimentària i una àrea de promoció de la salut.

En l’última planta de l’edifici destinat a Centre de Salut Pública se situarà l’espai que albergarà la casa del pacient i l’escola de salut. Este espai ocuparà una superfície de 552,02 metres quadrats construïts.

Finalment, el nou espai sanitari disposarà d’un aparcament de 4.331,07 metres quadrats construïts, per a ús del personal sanitari, situat en la planta soterrani, sota els edificis sanitaris, així com d’una zona urbanitzada i enjardinada de 6.438,40 metres quadrats, destinada a parc de la salut.

La superfície destinada a serveis assistencials serà de 9.183,62 metres quadrats construïts, que al costat de la de l’aparcament ocuparan una superfície total de 13.514,69 metres quadrats construïts.

Al voltant de 19.000 habitants

Segons el Pla Funcional, el centre de salut atendrà uns 19.000 habitants que provindran del desglossament de les zones bàsiques 03 i 04 de departament de salut de Gandia (Consultori Auxiliar Beniopa i Consultori Auxiliar Benipeixcar).

Les unitats de suport a l’atenció primària atendran la totalitat de la població de les zones bàsiques 03, 04 i 05 i alliberaran espai en el centre de salut Gandia Corea.

Per part seua, el centre de salut mental es traslladarà des de l’Hospital Francesc de Borja i atendrà la totalitat de la població del departament de salut, igual que el centre de Rehabilitació integral ambulatòria.

En paral·lel a la redacció del projecte, s’ha procedit a la demolició de l’antic hospital Francesc de Borja de Gandia, amb una superfície d’uns 37.000 metres quadrats i un pressupost d’adjudicació d’1.420.540,00 euros (IVA inclòs). L’obra de demolició va començar el febrer de 2019 i l’acta de recepció es va signar el desembre de 2019.

Rovira

També te pot interessar

Coronavirus CoronavirusDipCas Coronavirus_CS CoronavirusVLC CoronavirusBor CoronavirusAlcor CoronavirusReciplasa

Últimes notícies

Un superàvit de 2 milions d’euros permet a la Pobla de Vallbona encarar la crisi del COVID-19

El govern local destina 1,8 milions d’euros en 2020 a l’ajuda als més necessitats, la partida pressupostària més gran de la seua història.

El motiu pel qual Mercadona duplica la venda de bicarbonat de sodi

La companyia passa de vendre 8 unitats per botiga al dia, a vendre 16 unitats per botiga al dia.

Vila-real suspén les festes de Sant Pasqual per la covid-19

S'ha plantejat la possibilitat que alguns actes de les festes de maig que no se celebraran es puguen traslladar als festejos de setembre.

Diputació signa el pagament de 5 milions d’euros d’avançament extraordinari als ajuntaments per la covid-19

De la mesura es beneficien els municipis que tenen delegada la recaptació en la institució provincial abans que aquesta efectue el cobrament dels impostos.

Puig promet donar informació per municipis “sempre que es garantisquen els drets dels afectats”

Puig ha subratllat que el criteri de la prudència és el que ha guiat en tot moment" a la Generalitat a l'hora de facilitar dades públicament.