25.6 C
Valencia

Sanitat inverteix 350.000 euros en l’ampliació del Centre de Salut de Picassent

A més de modificar l'accés al centre, s'ha ampliat la recepció i s'ha convertit l'aparcament en una zona assistencial amb consultes.

- Publicitat -AVL

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha visitat el Centre de Salut de Picassent, amb motiu de l’ampliació duta a terme per a millorar el Punt d’Atenció Continuada, en la qual s’han invertit prop de 350.000 euros.

Acompanyada de l’alcaldessa de Picassent, Conxa García, la regidora de Sanitat, Raquel Hervás, i l’equip directiu del departament de salut València-Hospital General, amb Enrique Ortega i Francisco Quiles al capdavant, la consellera ha recorregut les instal·lacions del centre sanitari, la superfície construïda del qual ascendeix a 466,20 metres quadrats.

Les obres d’ampliació han suposat una inversió de 324.552 euros, i l’import destinat a equipament supera els 22.679 euros.

Barceló ha destacat que esta actuació, que s’emmarca en les mesures incloses dins del Pla de Dignificació d’Infraestructures Sanitàries per als centres d’Atenció Primària, “havia sigut molt demandada perquè les instal·lacions s’havien quedat obsoletes i eren necessàries per a millorar la qualitat de l’atenció que es presta als pacients que acudeixen a urgències, així com les condicions de treball del personal que els atenen”.

L’ampliació ha consistit a convertir l’antic aparcament en zona assistencial, mentre que en l’antic PAC s’ha creat una zona de descans per al personal sanitari. L’àrea assistencial s’ha dotat de 3 consultes mèdiques, una consulta d’infermeria, un box per a pacients crítics, un box d’observació, una zona de recepció i sala d’espera per a pacients i familiars, quatre dormitoris de guàrdia amb condícies i vestuari i la citada sala de descans del personal de la PAC.

A més, s’ha modificat l’accés al centre per a millorar l’accessibilitat dels pacients i s’ha substituït i ampliat el mostrador de recepció principal.

En finalitzar la visita, l’alcaldessa de Picassent ha mostrat el seu agraïment a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública “per l’esforç que ha realitzat per a adequar les instal·lacions a les necessitats dels veïns i les veïnes de Picassent i garantir així una assistència de qualitat a aquells que acudisquen a urgències”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Un brot per contacte social deixa 3 contagiats de coronavirus més a l’Alcúdia

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR

Onda registra un brot de coronavirus per contacte social

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR,

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’oci de Benimodo

Este brot afecta 8 persones, totes elles han donat positiu en les proves PCR i actualment guarden quarantena així com les persones amb les quals ha tingut un contacte pròxim.

Dos brots en Carlet per contacte social provoquen 15 positius més

Malgrat les mesures que Carlet ha imposat després de les no-festes. Esta localitat de la Ribera se situa en el punt de mira de Sanitat per l'alt volum de casos positius que té.

Teulada registra un brot de coronavirus per contacte social

Les persones que han donat positiu romanen confinades per ordre de la Conselleria de Sanitat.
- Advertisement -

: Valencià