Un jutjat investiga ja la possible intoxicació mortal del restaurant Riff

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), el jutge està a l'espera de l'informe forense i dels resultats de les mostres que han de remetre's després de la pràctica de l'autòpsia a l'Institut Nacional de Toxicologia

El Jutjat d’Instrucció número 1 de València, que estava de guàrdia dissabte passat, investiga les causes de la mort d’una dona per una possible intoxicació alimentària després de menjar amb la seua família en el restaurant Riff de la capital, amb una estrela Michelin i que ha tancat temporalment.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), el jutge està a l’espera de l’informe forense i dels resultats de les mostres que han de remetre’s després de la pràctica de l’autòpsia a l’Institut Nacional de Toxicologia.

En la causa, que és aliena de moment a la investigació que desenvolupa la Conselleria de Sanitat en el marc de les seues competències, no figuren de moment, investigats han informat les mateixes fonts.

La Conselleria de Sanitat ha informat aquest dijous que són ja 29 els casos de persones intoxicades després de menjar en el Riff de València, després d’enquestar a 75 comensals que van menjar en el local del 13 al 16 de febrer, entre ells la dona morta, de 46 anys i natural d’un municipi de Lleó.

Tots els casos, excepte el d’aquesta dona, han presentat una simptomatologia molt lleu, principalment vòmits i amb bona evolució, han indicat les mateixes fonts.

Inspectors de seguretat alimentària van fer dilluns passat una visita d’inspecció a l’establiment, situat en el barri de l’Eixample i que compta també amb dos sols Repsol, per a estudiar les condicions del mateix i durant la mateixa “no es van detectar deficiències relacionades amb factors que hagueren pogut contribuir a la toxiinfecció alimentària”.

CatalàEspañol