22.4 C
Valencia

Sanitat licita les obres de remodelació i millora de l’eficiència energètica del centre de salut de Nules

Està previst que les obres s'inicien a l'abril de l'any 2020 i que finalitzen a l'octubre del mateix any, per un import de licitació de més de 500.000 euros.

- Publicitat -AVL

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat en la plataforma de contractació la licitació de les obres de remodelació i millora de l’eficiència energètica del centre de salut de Nules del departament de salut de la Plana a Castelló.

L’import de licitació de les obres és de 506.085 euros i està previst que la remodelació del centre comence l’abril de 2020 i que finalitze a l’octubre del mateix any. Durant el període de duració de les obres el centre sanitari romandrà en funcionament.

L’objectiu de l’obra és millorar l’eficiència energètica de l’envolupant (fusteria i coberta) del centre, i per a això, s’introduiran les recomanacions proposades per l’auditoria energètica realitzada el juny de 2018. En concret, se substituirà la fusteria exterior, les finestres, les portes, el mur cortina i la claraboia de coberta.

A més, la reforma contempla una millora de l’aïllament tèrmic i impermeabilització de les cobertes, així com l’ampliació dels buits de pas en les fusteries interiors per a millorar l’accessibilitat.

Esta iniciativa forma part del compromís adquirit per la Conselleria de Sanitat per a modernitzar les infraestructures sanitàries existents i introduir criteris d’eficiència energètica en les actuacions de construcció, remodelació i en els sistemes de control de la despesa energètica.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,610FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Sanitat alça les mesures excepcionals de Benigànim a partir de les 00.00 hores del dimarts 22 de setembre

Barceló: "És molt important mantenir les mesures comunes d'ús de màscara, higiene i distanciament social per a evitar el repunt"

La Conselleria d’Educació manté el veto a les infermeres escolars d’Onda

Carmina Ballester: "La trobada amb el director territorial sols ha servit per a confirmar la prohibició, per part de la conselleria d'Educació, d'accés als centres educatius de les infermeres"

Les cafeteries en supermercats i panaderies lideren els negocis que obrin en Castelló durant la COVID

L'ajuntament ha tramitat sis llicències de noves activitats econòmiques a la capital de la Plana, només en l'última quinzena d'agost, tres d'elles de grans superfícies que demanaven incloure servei de restauració o de parquing

Borriana demana “informació” a Salut Pública dels protocols per garantir la seguretat dels ‘temporers’ i als assentaments

L'alcaldessa va enviar ja dos escrits als mesos de juliol i agost per anticipar-se a la campanya citrícola i al creixement dels assentaments i preguntar quins eren els "consells tècnics i sanitaris sobre el protocol adequat" en el cas d'estes persones desplaçades.

Sanitat comença a contactar amb pacients de risc perquè acudisquen a vacunar-se contra la grip

L'objectiu és arribar al 75% de cobertura en persones majors de 64 anys i personal sanitari i al 60% en els grups de risc per patologies i embarassades.
- Advertisement -

: Valencià