Sanitat licita les obres de remodelació i millora de l’eficiència energètica del centre de salut de Nules

Està previst que les obres s'inicien a l'abril de l'any 2020 i que finalitzen a l'octubre del mateix any, per un import de licitació de més de 500.000 euros.

Publicitat

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat en la plataforma de contractació la licitació de les obres de remodelació i millora de l’eficiència energètica del centre de salut de Nules del departament de salut de la Plana a Castelló.

L’import de licitació de les obres és de 506.085 euros i està previst que la remodelació del centre comence l’abril de 2020 i que finalitze a l’octubre del mateix any. Durant el període de duració de les obres el centre sanitari romandrà en funcionament.

PublicitatRovira  

L’objectiu de l’obra és millorar l’eficiència energètica de l’envolupant (fusteria i coberta) del centre, i per a això, s’introduiran les recomanacions proposades per l’auditoria energètica realitzada el juny de 2018. En concret, se substituirà la fusteria exterior, les finestres, les portes, el mur cortina i la claraboia de coberta.

A més, la reforma contempla una millora de l’aïllament tèrmic i impermeabilització de les cobertes, així com l’ampliació dels buits de pas en les fusteries interiors per a millorar l’accessibilitat.

Esta iniciativa forma part del compromís adquirit per la Conselleria de Sanitat per a modernitzar les infraestructures sanitàries existents i introduir criteris d’eficiència energètica en les actuacions de construcció, remodelació i en els sistemes de control de la despesa energètica.

PublicitatJuega Limpio Orihuela