Sanitat obri la licitació del projecte i la direcció d’obra de l’Hospital de Mislata

La Generalitat Valenciana compleix així el compromís que va aconseguir amb l’Ajuntament de Mislata de licitar la redacció íntegra del projecte i la direcció d’obres durant l’any 2018, perquè s’inicien les reformes en el menor termini possible. Així, la Conselleria de Sanitat aposta per què l’antic Hospital Militar es transforme al centre de referència per a Mislata i Quart de Poblet, rebatejant-ho com Manuela Solís en homenatge a la primera dona que es va titular en Medicina a la Universitat de València.

El procediment de contractació estima el valor del projecte i direcció d’obra en 1.804.976 euros, una quantitat que es va comprometre a dotar el Consell per al pròxim any 2018, i que tindrà continuïtat entre 2019 i 2021 amb la dotació de prop de 42 milions d’euros per escometre les obres de reforma, renovació de les instal·lacions i adequació del complex sanitari en la seua integritat.

Des de hui, i fins al pròxim mes de febrer, les empreses podran presentar projectes per a la reforma de l’Hospital de Mislata, que contindrà hospital de crònics, sales de llarga estada, salut mental, rehabilitació ambulatòria, cirurgia major ambulatòria i atenció post hospitalària.

Per a l’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, “significa que la Conselleria de Sanitat compleix la seua paraula, enfront de l’anterior govern de la Generalitat que no va complir cap de les seues promeses i va permetre el desmantellament del nostre hospital”. Al que sumisca “la importància que té per a Mislata que s’escometen prompte aquestes obres per modernitzar el complex i adequar-ho a les necessitats de la ciutadania, i en aquest sentit estem molt satisfets de l’anunci”.

CatalanSpanish