Sanitat permet les rebaixes des de demà

Si hi ha una gran afluència de persones, es pot arribar a cessar immediatament les promocions “si fora necessari”.

El govern espanyol ha decidit permetre les rebaixes des de demà, fins i tot als llocs que encara segueixen en la fase 0 de la desescalada, sempre que no generen aglomeracions. De fet, si hi ha una gran afluència de persones, es pot arribar a cessar immediatament les promocions “si fora necessari”.

Així figura en l’orde del Ministeri de Sanitat publicada ahir en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) que recull la relaxació de les mesures previstes en la fase 2 de la desescalada i algunes modificacions de les mesures que s’havien previst per a les fases 1 i 0.

En l’orde ministerial del passat 9 de maig s’establia que, en la fase 1, els establiments no podrien anunciar ni dur a terme accions comercials que pogueren donar lloc a aglomeracions de públic, una mesura davant la qual la Confederació del Comerç, Serveis i Autònoms de la Comunitat Valenciana s’havia mostrat indignada, ja que esperaven que els serviren per a remuntar les vendes.

Ara, en la nova orde publicada aquest dissabte, el govern introdueix una disposició addicional que modifica l’orde del 9 de maig i que deixa clar que es podran fer rebaixes sempre que no generen aglomeracions.