1:21 am - Sunday, 31 May 2020

Sanitat reagrupa els recursos assistencials i unifica l’atenció primària sanitària a Borriana

- Publicidad -Reciplasa

Estaran tancades les instal·lacions del centre de salut Borriana II, i els consultoris auxiliars del Port i de les Alqueries.

Coronavirus
Escalante GVAMobilitat Matriculació
CastelloTributs CaixaOntinyent Dival
CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

El Departament de Salut de la Plana ha notificat els canvis organitzatius en els centres de salut del municipi, amb la finalitat de garantir l’assistència sanitària de la població d’acord amb les necessitats assistencials sorgides en aquesta pandèmia de coronavirus.

La reorganització assistencial en la zona bàsica de salut de Borriana es modifica amb la reagrupación dels recursos assistencials i la unificació de l’atenció que serà efectiva a partir de demà, 31 de març.

Així, l’atenció primària sanitària se centralitza en el centre de salut Borriana I i amb l’horari de treball de 8h a 20h, i estaran tancades les instal·lacions del centre de salut Borriana II i els consultoris auxiliars del Port i de les Alqueries, amb els consegüents desviaments de trucades telefòniques perquè no es perda cap necessitat assistencial.

Així mateix, el Departament de Salut ha comunicat que queda suspesa tota l’activitat programada, tot i que es mantindrà tota l’activitat urgent i preferent.

A més, ha informat que es continua treballant de forma preferent i prioritària en l’atenció telefònica, per tal d’assegurar una correcta assistència sanitària amb la inclusió en el seguiment telefònic de cada pacient dels diferents centres i consultoris que estan tancats. Igualment, es garanteix l’assistència telefònica i a domicili de tots els centres de salut i consultoris auxiliars de la zona bàsica de salut de Borriana.

Finalment, el Punt d’Atenció Continuada (PAC), que atén les urgències fora de l’horari normal de funcionament, segueix amb el mateix horari assistencial del centre de salut Borriana I, per la qual cosa l’assistència sanitària en la zona bàsica de Borriana té horari 24 hores.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Guillamón pregunta a Marco “com farà per a saltar-se el Pativel, contra el qual no va al·legar, i que ara limita els negocis de...

Guillamón: “Sol·licitem que busquen immediatament una solució a un problema que és un fre importantíssim a l'activitat turística de la nostra ciutat"

Benicàssim intensifica els tractaments contra els mosquits actuant de manera diària

L'Ajuntament reitera la sol·licitud a Conselleria per a la realització de tractament aeri.

L’UJI autoritza més de 30 plans de treball per al retorn gradual de l’activitat científica d’instituts i grups d’investigació

L'UJI autoritza més de 30 plans de treball per al retorn gradual de l'activitat científica d'instituts i grups d'investigació

Tres ferits de 18 en una baralla a Torrefiel (València)

Fins al lloc es van desplaçar dos unitats del SAMU. Els serveis mèdics van atendre tres ferits, tres joves de 18 anys.

L’alcalde de Nules proposa saltar-se la llei per a pagar serveis que va contractar sense diners

Intervenció adverteix que és necessari un pressupost per a sufragar un dèficit d'1,3 milions d'euros.

Esta publicació està disponible en : Valencià