5:35 pm - Saturday, 30 May 2020

Sanitat concedeix 1.380.000 euros en subvencions per a reformes en consultoris auxiliars d’Atenció Primària en 20 municipis

- Publicidad -Reciplasa

S'està preparant ja una nova convocatòria perquè els municipis exclosos puguen reformar també els seus consultoris en 2019 i 2020

Coronavirus
Escalante GVAMobilitat Matriculació
CastelloTributs CaixaOntinyent Dival
CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana publica la resolució de la convocatòria de subvencions per a abordar obres de reforma, reparació, restauració, rehabilitació, conservació i manteniment de locals de propietat municipal on la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ofereix presta l’Atenció Primària de salut.

En aquest cas s’han atorgat subvencions a un total de 20 municipis per import d’1.381.152,54 euros. Se subvenciona fins al 100% de l’import sol·licitat, amb un límit de 100.000 euros per projecte, que s’emmarquen dins del Pla d’Intervenció Arquitectònica en Consultoris (PIAC).

La directora general d’Eficiència i Règim Econòmic, Carmelina Pla, ha recordat hui que en la Comunitat Valenciana hi ha més de 534 consultoris auxiliars d’atenció primària, dels quals 499 són de titularitat municipal.

“El principal eix d’actuació d’aquesta administració és el d’humanitzar els espais on més hores passen els usuaris, per a donar un reconeixement i impuls a l’Atenció Primària”, ha assenyalat Pla, després de subratllar que el model d’Atenció Primària que està desenvolupant la Conselleria de Sanitat pretén acostar els serveis de salut a la població i millorar l’atenció que es presta des d’aquest nivell.

“El Consell ha treballat des de l’inici amb l’objectiu de millorar l’atenció sanitària a les persones, dignificant espais assistencials, millorant l’eficiència energètica dels espais i acabant amb l’obsolescència tecnològica en la nostra Comunitat”.

La qualitat en la prestació del servei sanitari depén també de l’estat de la mateixa infraestructura on es presta i de l’equipament que serveix de suport a aquesta atenció al pacient. Els edificis, les seues instal·lacions, l’equipament tecnològic són, per tant, un altre pilar fonamental del mateix sistema.

“Vistes les necessitats, la quantitat de sol·licituds presentades pels municipis i la línia d’actuació de dignificació dels espais, ja s’està preparant una nova convocatòria que llançarem en el primer trimestre d’enguany, perquè tots els municipis que no s’han pogut acollir a aquesta convocatòria, puguen tindre accés a aquestes subvencions, i així poder executar obres en els seus consultoris durant el període 2019 i 2020”, ha conclòs Pla.
Ací es pot consultar la relació de municipis admesos i import de la subvenció.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Guillamón pregunta a Marco “com farà per a saltar-se el Pativel, contra el qual no va al·legar, i que ara limita els negocis de...

Guillamón: “Sol·licitem que busquen immediatament una solució a un problema que és un fre importantíssim a l'activitat turística de la nostra ciutat"

Benicàssim intensifica els tractaments contra els mosquits actuant de manera diària

L'Ajuntament reitera la sol·licitud a Conselleria per a la realització de tractament aeri.

L’UJI autoritza més de 30 plans de treball per al retorn gradual de l’activitat científica d’instituts i grups d’investigació

L'UJI autoritza més de 30 plans de treball per al retorn gradual de l'activitat científica d'instituts i grups d'investigació

Tres ferits de 18 en una baralla a Torrefiel (València)

Fins al lloc es van desplaçar dos unitats del SAMU. Els serveis mèdics van atendre tres ferits, tres joves de 18 anys.

L’alcalde de Nules proposa saltar-se la llei per a pagar serveis que va contractar sense diners

Intervenció adverteix que és necessari un pressupost per a sufragar un dèficit d'1,3 milions d'euros.

Esta publicació està disponible en : Valencià